Pernar: Penava mi je drag, ali se kod Stankovića ići ograđivati od Bujanca nije ispravan potez…

Pernar: Penava mi je drag, ali se kod Stankovića ići ograđivati od Bujanca nije ispravan potez…

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar na svom je Facebook profilu prokomentirao današnje gostovanje Ivana Penave kod Aleksanda Stankovića.

Objavu prenosimo u cijelosti;

P”enava mi je drag i nemam ništa protiv čovjeka, štoviše vjerojatno ću i glasat za njega i dajem mu podršku jer Domovinsku pokret radi pravu stvar, okrenuli su se protiv cjepiva i sličnih sranja koja nam nameću.

Ali kod Stankovića se ić ograđivat od Bujanca nije ispravan potez, Velimir Bujanec je prije svega dobar čovjek, a tek potom dobar novinar.

Jer po mom sudu, tko nije dobar čovjek ne može biti niti dobar novinar.

Zašto to govorim, iako sam imao osobnih sukoba s njim i ima neke pozicije s kojima se ne slažem, pitanje danas 2023. je da li Bujanec želi dobro Hrvatskoj?

To je pitanje, i kad se sve zbroji i oduzme, želi i treba mu dat podršku za rad.

S druge strane, čak i da Bujanca treba za nešto kritizirat, to definitivno ne činiš kod Aleksandra Stankovića i točka.

Ne smije se pred ljevičarima sagibati leđa, na predaji se ne može graditi politika. Kako ćeš Hrvatskoj vratit dostojanstvo, ako ga sam gubiš kod Stankovića?

Ne govorim to u zloj vjeri i namjeri jer ću dat glas tom čovjeku, ali daj Penava budi muško i vođa, nemoj bit uglađeni dupelizac jer je takvih do sad bilo previše u HR politici i jedan više nam ne treba.

Penava, glavu gore i bori se!”, napisao je Pernar