Iva Majoli odlazi iz Hrvatske zbog ljubavi……..

Iva Majoli odlazi iz Hrvatske zbog ljubavi……..

Proslavljena tenisačica tada je progovorila o novom partneru, poslovnom uspjehu, preseljenju i kćeri… Majoli je započela pripreme za uspon na Himalaju, otkrila nam kakav je doista glumac Tom Cruise s kojim se družila na Wimbledonu, ali i ono – najbitnije – da se zaljubila krajem prošle godine.

Iva je tada otkrila da je u ljubavnoj vezi s Talijanom čije ime tada još nije željela otkriti, a u tom su trenutku zajedno bili šest mjeseci. Iskreno je odgovorila na pitanje po čemu je posebniji od drugih muškaraca.

Moj životni partner je Talijan. Ne volim puno pričati o svom privatnom svijetu. U mladosti naučiš što manje govoriti o tome pa tako živim već godinama. Sretna sam, pokraj sebe imam predivnog čovjeka koji me drži kao kap vode na dlanu’, rekla je za Story .

Tako Story ekskluzivno objavio vijest o novoj ljubavi Ive Majoli, koja je u listopadu okrunjena brakom. Do tada se doznalo da bivša tenisačica ljubi talijanskomg poduzetnika Roberta Calegarija, kojem je sudbonosno da izgovorila u prekrasnom Milanu.