Pretukao suprugu kad mu je u mobitelu pronašla poruke ljubavnice: ‘Počeo ju je gušiti i čupati kosu’

Pretukao suprugu kad mu je u mobitelu pronašla poruke ljubavnice: ‘Počeo ju je gušiti i čupati kosu’

Supruga je završila u bolnici jer je zadobila ozljede kože nadlaktice i podlaktice u području ručnih zglobova te krvne podljeve po rukama i ušima. Suprug je priznao da ju je počupao. Ipak, osporava da ju je primio za vrat i gušio

Muškarac je osuđen na godinu dana uvjetnog zatvora jer je pretukao suprugu nakon što je u njegovom mobitelu otkrila poruke ljubavnice, piše Danica.hr. Sve se dogodilo u prosincu prošle godine u obiteljskoj kući u Zagrebu.

“U cilju da ju tjelesno povrijedi, odgurao ju je u spavaću sobu gdje ju je primio rukama za vrat i počeo gušiti, čupati kosu iščupavši joj pramen kose s tjemena”, istaknula je sutkinja.

Supruga je rekla da je toga dana čula kako njezin 34-godišnji muž dogovara izlazak.

“Kad sam ga pitala gdje će to ići, rekao mi je da što ga imam to pitati. Onda sam mu uzela mobitel i vidjela poruke ljubavnog sadržaja i iste mu pokazala”, dodala je.

Supruga je završila u bolnici jer je zadobila ozljede kože nadlaktice i podlaktice u području ručnih zglobova te krvne podljeve po rukama i ušima. Suprug je priznao da ju je počupao. Ipak, osporava da ju je primio za vrat i gušio.

Naposljetku, sutkinja je zaključila da je iskaz žrtve u skladu s medicinskom dokumentacijom. Nepravomoćnom presudom suprug je osuđen na godinu dana uvjetnog zatvora. Mora platiti i troškove kaznenog postupka u iznosu nešto većem od 330 eura.