Lak za nokte vam se sporo suši? Isprobajte ovaj jednostavni i brzi trik!

Lak za nokte vam se sporo suši? Isprobajte ovaj jednostavni i brzi trik!

Rakhee je na TikToku podijelila svoj savjet koji vas neće koštati ništa jer vam je potrebna samo čaša vode i led

Mnoge žene vole imati svježe nalakirane nokte, ali iako proces toga može biti i miran i terapeutski, može biti i nevjerojatno frustrirajući. Naime, gotovo svaka žena provede dugo vremena turpijajući nokte, gurajući zanoktice unazad, a zatim mukotrpno lakirajući svaki nokat – više puta.

Možete pokušati puhati na njih ili čak nanijeti proizvod koji bi im trebao pomoći da se brže osuše, ali ni tada niste gotovi puno brže, a nerijetko se dogodi i da tada primijetite ogromnu mrlju na njima. Koliko god dugo čekali da vam se lak za nokte osuši, nikada nije dovoljno.Srećom, kreatorica sadržaja o ljepoti Rakhee iz Rakhstar Beauty, podijelila je nevjerojatan trik za koji kaže da joj je “spasio život”, piše Mirror.

Rakhee je na TikToku podijelila svoj savjet koji vas neće koštati – ništa. Jednostavno uzmite čašu vode, dodajte led i nakon lakiranja umočite nokte u nju. Rakhee, koja objavljuje pod korisničkim imenom @_rakhstarbeauty, rekla je: “Umočite nokte u ledenu vodu nakon što ih nalakirate i oni će se odmah osušiti.” U videu se moglo vidjeti kako umače nokte u čašu vode s ledom, a zatim pokazuje da ih može dodirnuti, a da se lak ne razmaže, prenosi Vecernji.

Međutim, Rakhee koja je rekla da je ovaj savjet odličan, dodala je da ovo funkcionira samo ako nanosite “tanke slojeve”. Ljudi u komentarima bili su oduševljeni njezinim trikom s lakom za nokte, a jedna je osoba napisala: “Upravo ste mi toliko olakšali život.” Druga je komentirala: “Oh, možda si mi uštedjela toliko vremena jer upravo sada idem urediti nokte, a nisam znala.” Treća je dodala: “Vidjela sam ovaj trik na YouTubeu prije mnogo godina i od tada to radim. Savršeno.”