Bivša Pecina žena izbacila duge gole noge u prvi plan, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je prelijepa!

Bivša Pecina žena izbacila duge gole noge u prvi plan, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je prelijepa!

Irena Pecotić pokazala je duge gole noge na proslavi svetog Dujma u Splitu pa dobila niz komplimenata na račun ljepote.

Bivša supruga splitskog pjevača Marka Pecotića Pecefarmaceutkinja Irena Pecotić zaintrigirala je domaću javnost nakon što se pročulo da se razvode nakon 17 godina braka jer se on zaljubio u svoju dugogodišnju kolegicu Silviju Dvornik.

Irena od tada ne prestaje plijeniti pažnju, a svako njezino pojavljivanje izazove interes, a ništa drugačije bilo na proslavi svetog Dujma, zaštitnika grada Splita. S nekoliko fotografija pohvalila se i sama na svom profilu na Instagramu, a na kojima pozira u kratkim hlačicama i košulji u kojima je istaknula svoju top-formu te duge gole noge.

“Na dobro nam došla Sudamja”, napisala je kratko uz objavu, a uskoro je dobila i niz komplimenata.

FOTO: INSTAGRAM

“Irena, definitvno spadaš u zaštićene lipote Splita, “Lijepa, prelijepa”, “Predivnaaaa”, “Divna si”, “Zna li netko tko je dama sa slike, treba mi neki kontakt, radi se o naslovnici”, “Znači, goriš”, pohvale su koje je dobila u komentarima.

Prisjetimo se, Marko i Irena u braku su bili 17 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, a vijest o njihovu razvodu iznenadila je javnost.

“Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju rekao sam Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, zasad je to sve primljeno dobro, doma smo OK, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti”, potvrdio je svojevremeno pjevač za Slobodnu Dalmaciju.

Marko je svoju karijeru izgradio kao član Četiri tenora, a ranije je bio i član grupe Iskon, a već neko vrijeme gradi svoju samostalnu karijeru te nastupa na vjenčanjima i raznim događanjima na kojima pjeva zajedno sa Silvijom., piše showbuzz.hr