Ecija Ojdanić objavila fotografiju iz teretane i otkrila tko je čovjek zadužen za njezinu sjajnu liniju

Ecija Ojdanić objavila fotografiju iz teretane i otkrila tko je čovjek zadužen za njezinu sjajnu liniju

Glumica je nedavno trčala maraton, a u tome su joj pomogli i treninzi s Hrvojem Zrilićem, za kojeg ima samo riječi hvale

Glumica Ecija Ojdanić (48)  podijelila je svoju jutarnju rutinu vježbanja s pratiteljima na društvenoj mreži Instagram. Prvo je pokazala svoju toniranu figuru, a zatim vježbe pomoću kojih je došla do tih rezultata. Redovito trenira, a uz to ima stručnu pomoć osobnog trenera Hrvoja Zrilića za kojeg ima samo riječi hvale., piše večernji list

– Ubio me najranije ujutro – našalila se 48-godišnjakinja i nadodala da se kišno jutro popravlja dobrim treningom. Prema broju vježbi koje je objavila i crvenilu na njenom licu, možemo zaključiti da je trening zaista bio zahtjevan. Od raznoraznih vježbi istezanja do jačanja nogu i trupa, Ecija ima cijeli program. Ranije je priznala da joj je, kako kaže, draže i lakše otrčati maraton, nego ići u teretanu. Međutim, povratak u teretanu s Hrvojem joj je upravo zbog programa koji je pripremio, čak i zabavan.

FOTO: INSTAGRAM

Njen osobni trener se također na društvenim mrežama pohvalio rezultatima koje su zajedno postigli.

– Zaista je privilegija imati ovako ustrajnu i upornu ženu za klijenticu – rekao je Hrvoje.

Ova glumica i zaljubljenica u zdrav život, pokazala je svoju ustrajnost i upornost sudjelovanjem u čak dva maratona u samo mjesec dana i time nadišla sve granice svojih mogućnosti. Cijelo putovanje podijelila je na Instagramu, a posljednjem maratonu je nadjenula čak dva imena.

– Od odustajanja do PB-a (personal best) i prijestolja!- kazala je, a zatim dodala da bi jedan drugi naziv možda bolje opisao situaciju.

– Kad je Ecija konačno postala Baćo iz Velog Mista!- našalila se glumica koja je na tom maratonu postigla izvanredne rezultate. Osvojila je drugo mjesto unatoč strašnom grču u nozi koji se pojavio već na prvoj trećini utrke. No, s magnezijem u ruci i čeličnom voljom u glavi, uspjela je preskočiti sve prepreke koje su je dočekale taj dan. Velika podrška na tom putu joj je bio „partner u zločinu“ Marijan i „stručni stožer“ Renata Poljac i Kristina Kovačev.

– Sve skupa mi izgleda kao da sam cijelu tu dramu sanjala, ali Marijan mi je svjedok – ispričala je.

Međutim, ta drama nije bio san već postizanje novog osobnog rekorda i stajanje na postolje s medaljom oko vrata.