Majka sedmero djece: ‘Trudna sam već 12 godina, ali još nisam gotova!’

Majka sedmero djece: ‘Trudna sam već 12 godina, ali još nisam gotova!’

Ariel i njezin suprug Michael ponosni su roditelji šest dječaka i jedne djevojčice, a ne isključuju mogućnost za proširivanjem svoje obitelji.

Zbog jedne je sretne mame TikTok poludio nakon što je otkrila da je trudna već 12 godina. Naime, Ariel Tyson na svome je TikTok profil podijelila sve godine koje je bila trudna i dok je trolovi vrijeđaju zbog toga, ona kaže da bi voljela imati još jedno dijete. Ariel i njezin suprug Michael imaju impresivnih 2,2 milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Par je ponosan roditelj šest dječaka i jedne djevojčice i neće isključiti mogućnost da svoju deveteročlanu obitelj ove godine učine još većom, prenosi The Sun.

Arielina prva trudnoća bila je 2009. godine, ali tada je nažalost izgubila dijete. Odlučila je da ne želi odustati od svog sna te je nakon tog nemilog događaja bila trudna od 2010. do 2015. godine, 2017. godine i od 2019. do 2021. godine. Ona tvrdi da je trudnoća jednostavno dio njene osobnosti i da ju zabavlja sve što dolazi nakon rođenja djeteta.

@arielctyson

When being pregnant is your personality 🤭 buuut I dont have 10 kids! #dothemath How many different years have you been pregnant? #MomsofTikTok #tiktokmom #pregnancy #pregnant #toddlermom #baby #babyfever #bigfamily #momanddad

♬ Mother – Meghan Trainor

Mnogi ljudi tvrde da je ova majka preopuštena, ali ima i onih koji staju u njenu obranu i govore da je lijepo vidjeti nekoga tko je posvećen obitelji. Jedan je kritičar čak izazvao ovu mamu da dokaže da ima toliko djece i da pokaže gdje su oni, na što je Ariel samo odgovorila: ‘U školi su kad sam ovo snimila’. Jedna je osoba napisala: ‘Moja je prabaka imala 16 djece, a doživjela je 96 godina. Nastavite, ja ih imam petero’, a druga je dodala: ‘Moja mama je imala 12 djece tako da to nije velika stvar’.

Mnogi su Ariel u komentarima pitali očekuju li već novu bebu, a ona je odgovorila: ‘Koliko ja znam, još ne. Sada samo razgovaramo o tome’. Ariel i Michael već su predvidjeli i koliko će unučadi imati u budućnosti: ‘Zamislite, 2055. godina je, a mi smo još uvijek ovdje s naših preko dvadeset unučadi. Jedva čekamo’., prenosi večernji list