Prije godinu dana nestala je Marijana Seifert. Njezina majka ne gubi nadu da je živa. ‘Nije se ubila’

Prije godinu dana nestala je Marijana Seifert. Njezina majka ne gubi nadu da je živa. ‘Nije se ubila’

Na Mostu mladosti, prolaznik je pronašao njezinu torbicu s dokumentima, a prve sumnje bile su da se Marijana utopila u Savi. Policija je provjerila sve kamere te su rekli kako nitko nije izašao za njom iz zgrade niti ju je pratio.Od toga dana, Gordanin se život pretvorio u tešku agoniju, a da bi stvar bila još gora, njezin suprug preminuo je od tuge

Prošlo je godinu dana otkako je nestala Marijana Seifert koju je javnost upoznala 2011. kao pobjednicu regionalnog Big Brothera.

Njezina majka Gordana Kovačević, prisjetila se svoje kćeri na društvenim mrežama, podijelivši Marijaninu sliku uz stihove pjesme Miše Kovača Jači od vjetra “Kao ptica ranjena u krilo koja dalje ne može i neće, zaboravi ono što je bilo, gledaj naprijed, život dalje teče..”

Od tog kobnog dana, 27. travnja 2022., Gordanin život pretvorio se u pravu agoniju tražeći bilo kakav trag svoje kćeri. Njezina bol postala je još gora kada se od tuge razbolio njezin suprug Ivo Kovačević koji je preminuo krajem prošle godine.

Za Slobodnu Dalmaciju, Gordana se prisjetila kako je posljednji put svoju kćer vidjela dva dana prije nestanka u Marijaninom stanu u kojem je živjela sa suprugom Karlom Seifertom i jednogodišnjim sinom.

“Bila je vesela i puna života. Apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi se nešto loše moglo dogoditi. Na dan nestanka trebala je otići kod prijateljice pomagati joj u kafiću. Imala je određenih nesuglasica u braku, ali rekla nam je kako se ne želi razvesti i da će sve učiniti da sačuva brak. Krenula je i na duhovnu obnovu”, rekla je Gordana.

Najveći joj je strah da nikada neće saznati što se dogodilo te noći, jer previše je kontradiktornosti, teorija i pitanja, a niti jednog odgovora.

Kako kaže, ne krivi nikoga, a opciju samoubojstva je u potpunosti isključila.