Tjedni horoskop: ovnovi će poboljšati svoje financije, rakove čekaju izlasci i zabava, a ribe putovanja

Tjedni horoskop: ovnovi će poboljšati svoje financije, rakove čekaju izlasci i zabava, a ribe putovanja

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Poželjet ćete na neki način poboljšati nestabilnu financijsku situaciju. Kovat ćete planove o novim poslovima i suradnjama koji bi vam u budućnosti trebali donijeti dobit, a neki će se početi boriti za povišicu ili promaknuće. Bogat društveni život donosi vam mnogo uzbuđenja i zabave, a samcima i priliku za flert., piše slobodna dalmacija

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Ne odbijajte pozive za izlazak jer biste mogli propustiti dobru zabavu i priliku da nekoga upoznate. Osoba koja uđe u vaš život mogla bi u njemu dugo ostati. Parovi će ulagati u opremanje stana ili kupnju automobila, no ne bi se trebali zalijetati s većim kupoprodajnim akcijama. Pogodno je vrijeme za učenje i polaganje ispita.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Ulagat ćete mnogo truda u održavanje privlačnog izgleda. Rado ćete kupovati odjeću i podvrgavati se tretmanima uljepšavanja. Željet ćete se osjećati dobro u svojoj koži, a komplimenti će vas ispunjavati samopouzdanjem. Samci će se rado upuštati u flert. Poslovne obaveze bit će naporne. Ne gubite vrijeme na nebitne detalje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA – 22. SRPNJA

Pred vama je tjedan ispunjen izlascima i zabavom. Nećete se dugo zadržavati kod kuće, a odlazak na okupljanja bit će dobra prilika da upoznate nove ljude. Pred vama je plodan poslovni tjedan. Susretat ćete ljude s kojima ćete razgovarati o mogućoj suradnji, a mnogi će se angažirati u radu neke udruge ili organizacije.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Odnosi s kolegama i nadređenima neće biti osobito skladni, no suzdržite se od ogovaranja i zakulisnih igrica. Smanjena koncentracija otežat će vam rad i donošenje odluka. Vezani, nemojte donositi odluke o ljubavnoj budućnosti na temelju trenutačnog raspoloženja. Samcima vikend donosi obećavajući susret.

LJUBAV: 4 POSAO: 2 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Iako nećete biti raspoloženi za ljubavna osvajanja, zračit ćete snažnom privlačnošću koja će vam osigurati pažnju udvarača. Zaintrigirat će vas netko s bogatim životnim iskustvom i uspješnom karijerom. Sjajno je vrijeme za učenje i polaganje ispita, a uspjeh očekuje i one koji privode kraju zamršen projekt.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Vezani će učvrstiti odnos s voljenim, a zajedničko putovanje, izlet i česti izlasci unijet će osvježenje u njihovu dnevnu rutinu. Samci, obratite pažnju na simpatičnog poznanika koji vas obasipa porukama. Radni tjedan donosi vam stres i nerviranje. Budite oprezni naspram ponuda koje zvuče previše dobro da bi bile istinite.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Teško ćete se otvarati pred drugima zbog nesigurnosti i straha da ne budete povrijeđeni. Imat ćete osjećaj da netko iz vašeg okruženja nije toliko iskren kao što se predstavlja. Iako nije povoljno vrijeme za realizaciju poslovnih ambicija, pravi je trenutak da se posvetite detaljnom planiranju i razradi strategije.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Ljubavna veza bit će u krizi koju će prouzrokovati loša komunikacija i nedostatak vremena za druženje. Nemojte zanemariti partnera i pokažite više spremnosti na kompromis. Iako niste zadovoljni okolnostima u radnom okruženju, nećete moći mnogo toga promijeniti. Zasad se primite posla i izbjegavajte okršaje.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Nemojte posustati ako se susretnete s poslovnim izazovom i oslonite se na pomoć okoline. Ovog ćete tjedna shvatiti tko vam čuva leđa, a na koga se ne možete osloniti. Ljubavne prilike bit će uzbudljive, a osobito ako ste samac. Udvarači će se boriti za vašu naklonost pa ćete moći birati s kime ćete se upustiti u flert.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Ljubavni život donosi nove prilike. Plijenit ćete pozornost suprotnog spola šarmom i privlačnošću pa je povećana mogućnost ulaska u novu vezu. Pazit ćete na izgled pa vam neće biti mrsko redovito vježbati i odreći se slatkiša u svrhu održavanja dobre linije. Na poslu se pazite konflikata i naglih odluka.

LJUBAV: 4 POSAO: 2 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Radni tjedan obilježit će kraća putovanja i česti poslovni susreti, no neće sve uvijek ići po planu. Kašnjenja i zastoji prouzrokovat će vam neugodnost, ali će biti kratkotrajne prirode. Vezani će poželjeti dovesti odnos s voljenim na višu razinu. Osjetit ćete potrebu da se posvetite izgradnji zajedničke budućnosti.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

Neda Parmać

Popularna pjevačica i članica ponovno okupljene ženske grupe Feminem rođena je 28. travnja 1985. u znaku Bika, koji ju je obdario privlačnim izgledom i ljubavi prema umjetnosti. Mjesec u Lavu otkriva nam njenu velikodušnu i toplu prirodu. Otvoreno pokazuje osjećaje, lako se naljuti i naglo reagira, ali se brzo i umiri. Venera i Merkur u Ovnu zaslužni su što je iskrena, direktna i brza na jeziku, ali bez zlih namjera. Ne voli igrice i laži i ljuti je nepravda. Mars u Blizancima ukazuje na nemir i potrebu za čestim novim doživljajima. Pred njom je povoljna godina koja će joj donijeti ispunjenje mnogih želja.