TUŽAN KRAJ POTRAGE: HGSS objavio detalje nakon pronalaska tijela

TUŽAN KRAJ POTRAGE: HGSS objavio detalje nakon pronalaska tijela

Oko 16.20 sati u mjestu Gornji Tučepi na otvorenom prostoru pronađeno je mrtvo tijelo muškarca. HGSS Makarska objavio je detalje opsežne potrage.

‘Nakon 4 dana intenzivne potrage koja je započela u nedjelju 23.04.2023. godine u večernjim satima završila je potraga u Gornjim Tučepima. Naime, na poziv PP Makarska na teren izlazi 16 pripadnika HGSS stanice Makarska u sklopu koje i jedan potražni tim sa psom te 16 pripadnika DVD Tučepi. Iduća dva dana potragu nastavljaju pripadnici HGSS-a te im se u srijedu 26.04.2023. godine pridružuju pripadnici HGSS stanice Split sa zapovjednim vozilom te jednim potražnim timom kao i pripadnici HGSS stanice Dubrovnik. PP Makarska uključuje dodatno još i pripadnike DVD Makarska, DVD Tučepi te DVD Podgora.

Potraga je okončana u 16:20 minute pronalaskom beživotnog tijela unesrećene osobe. Tijelo je transportirano do prometnice u 19:50 sati nakon čega ga preuzima mrtvozornička služba’, napisali su na Facebooku HGSS Makarska.

O događaju je izviješteno Županijsko državno odvjetništvo. Slijedi utvrđivanje identiteta osobe kao i točnog uzroka smrti, kažu iz policije., prenosi dalmatinski portal