Remi su kritizirali zbog kratkih hlačica, a ona poručila: ‘Noge o kojima se piše, kako i zaslužuju’

Remi su kritizirali zbog kratkih hlačica, a ona poručila: ‘Noge o kojima se piše, kako i zaslužuju’

Mirela je danas profesorica engleskog i španjolskog jezika i književnosti. Godine 1998. s Lukom Tralićem i Gordanom Radočajem osnovala je grupu ‘Elemental’

Mirela Priselac (43), javnosti poznatija kao Remi i pjevačica Elementala , našla se na meti negativnih komentara nakon što se u emisiji ‘Kod nas doma’ pojavila u kratkim hlačama i najlonkama. Mnogi su na društvenim mrežama komentirali kako se neprikladno odjenula za televiziju te kako bi trebala poštivati neki kodeks odijevanja. Sada se povodom toga oglasila na svom Instagram profilu. , prenose 24sata

24sata

– Noge o kojima se piše, kako i zaslužuju. Uvijek i vazda slobodne da budu ono što jesu, gdje god kročile, pa čak i na televiziju. I tako će i ostati – napisala je uz fotografiju na kojoj sunča noge.

24sata

Potom je objavila i fotografiju na Instagram Storyju. Pozirala je ispred ogledala u kratkim hlačama, topu i sandalama te je poručila:

– Svaki dan je dan za noge.

24sata

Inače, Remi je danas profesorica engleskog i španjolskog jezika i književnosti. Godine 1998. s Lukom Tralićem i Gordanom Radočajem osnovala je grupu ‘Elemental’.