Ne možete se odlučiti što gledati? “Tinder” za filmove i serije bi mogao pomoći

Ne možete se odlučiti što gledati? “Tinder” za filmove i serije bi mogao pomoći

primjerice, odluka o tome koji film / seriju gledati ili koji restoran posjetiti. Uz ovu aplikaciju partneri i grupe vrlo brzo mogu se dogovoriti oko toga. Zasigurno ste ponekad bili i umorni od beskrajnih rasprava te neslaganja pri donošenju svakodnevnih odluka, poput toga što kuhati ili jesti u nekom trenutku, a ova aplikacija sigurno bi vam pomogla. Ako vas zanima o kojoj se aplikaciji radi kako se više ne biste nalazili u spomenutim situacijama, pročitajte više u nastavku članka.

“Handshake – Let’s agree” aplikacija dostupna je za preuzimanje na Android i iOS pametnim telefonima te na ponekim drugim uređajima, a korištenje je iznimno jednostavno – samo preuzmite aplikaciju i zamolite svoje prijatelje, rodbinu, partnere, suradnike da naprave isto i pridruže se igri koristeći vaš GameID kojeg dobijete prilikom kreiranja “igre”. Odlično je što je broj pristupnika neograničen, piše Ženski recenziraj.

Isto tako, ne morate uvijek odlučivati s drugim osobama, možete i birati recepte ako želite kuhati samo za sebe i slično. Samo kreiranje “igre” prije pozivanja također je jednostavno. Na primjer, za filmove i serije odabirete državu, platformu ili više njih, želite li gledati seriju ili film te njihov žanr. Nakon toga počnite povlačiti udesno ili ulijevo, ovisno o tome sviđa li vam se ili ne. Kada se postigne podudaranje (svim sudionicima sviđa se isti “predmet” iz kategorije), svi sudionici o tome će biti obaviješteni. Nakon toga samo uživajte u dogovoru!