Policija: Sabljo ubijen u klubu pred mnogo ljudi

Policija: Sabljo ubijen u klubu pred mnogo ljudi

Noćas oko 4:45 u Ulici Florijana Andrašeca na zagrebačkoj Trešnjevci dogodilo se ubojstvo. Ubijen je USKOK-ov optuženik u akciji Tebra, Tomislav Sabljo. Ubojstvu je prethodio fizički sukob više osoba. Očevid je završen, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kirminalistiku. 

Policija je na posebnoj konferenciji za novinare objavila sve informacije koje trenutačno može dati u javnost.

– Počinjeno je kazneno djelo ubojstva oko 4.40. Ubojstvo je izvršeno vatrenim oružjem. Sve okolnosti, motive, sve se to istražuje. Brzom akcijom policije, počinitelj je tamo zatečen i priveden. Nije pružao otpor. Ubojstvo se dogodilo u klubu. Bilo je prisutno dosta ljudi, bit će više desetaka razgovora, sada tek slijedi pravo istraživanje, izvijestili su na posebnoj konferenciji za medije u prostorijama Kriminalističke policije., javlja HRT

Dnevnik.hr objavio je ispovijest čitateljice koja je svjedočila ubojstvu. Prepričala je kako su se sakrili iza stolova u slučaju da se pucnjava proširi po klubu, više o tome pisali smo ranije.

– Moje je društvo bilo za stolom i prošla su već četiri sata kada su pored nas projurili svi zaštitari Ritza prema stolu na samom začelju kluba. Vidjeli smo da se radi o tučnjavi pa smo to ignorirali. Nekoliko prijatelja od tih koji su se potukli rastreseno je izašlo iz kluba nakon što su ih zaštitari izveli van. Nekoliko minuta nakon toga začuli su se hici, rekla je čitateljica.


Jutarnji list neslužbeno doznaje da je Tomislav Sabljo ubijen kod ulaza u noćni klub, a navodno ga je upucao redar koji baš tamo radi. Također, doznajemo da je Sabljo u klub stigao taksijem.

Njegovo tijelo još je na mjestu zločina i očekuje se da će uskoro biti prevezeno na sudsku medicinu.

Kako neslužbeno doznajemo, Sablju je upucao redar Kristijan K. i to s 4 metka u prsa. Navodno je i Sabljo bio naoružan.