Mia Begović proslavila je 60. rođendan, evo što je izvukla iz teških životnih trenutaka: ”Nisam ni znala da imam toliku snagu”

Mia Begović proslavila je 60. rođendan, evo što je izvukla iz teških životnih trenutaka: ”Nisam ni znala da imam toliku snagu”

Diva našeg glumišta, Mia Begović, proslavila je jubilarni šezdeseti rođendan. Glumom se počela baviti 1986. godine i iza nje su brojne nezaboravne filmske, televizijske i kazališne uloge. No bilo je i teških trenutaka. Kojih je bilo više te kojom kineskom borilačkom vještinom održava liniju otkrila je Ani Veli za In magazin!

Naša glumačka diva, otkad je u siječnju proslavila šezdeseti rođendan, osjeća se, a i izgleda sjajno. Ni traga strepnji ili čak strahu s kojima se nerijetko suočavamo na proslavama okruglih rođendana kako godine odmiču.

”Što bi me bilo strah, onako od protoka vremena. Ma nemam uopće vremena razmišljati o vremenu, to i jest divno. I dok je tome tako , znači da sam zdrava, da mogu raditi svoj posao koji obožavam, da mogu provoditi vrijeme sa svojom kćeri i majkom, dragim prijateljicama, prijateljima, to znači sve dobro, znači ja nemam vremena misliti o vremenu”, kaže Mia.

A kako održava ljepotu i formu?

”Kradem si vrijeme za sebe, da chillam, da se punim pozitivnom energijom, da vježbam ujutro tai chi, da radim neke stvari da se dobro osjećam, i onako da više vremena posvećujem sebi jer mislim da mi više treba”, zaključila je Mia i dodala:

”Tai chi vježbam već jako dugo, ja inače imam zeleni pojas i to već jedno 45 godina, jako dobro dođe za nekakav osjećaj samosvijesti, dakle vjerojatno zato podvsjesno ni nemam strah ni od mraka ni od toga da sam sama, ja imam kuću na osami, ali kuc kuc kuc, nije me strah”, zaključila je Mia pa se dotaknula svoje kćeri.

”Mislim da smo više slične nego što bi Maja Lena željela, nikako ne mislim da nismo baš karakterno slične, po mom nekom sudu, u biti slične smo po temperamentu, mislim da sam ja isto dosta temperamentna”, zaključila je Mia.

Maja Lena je naslijedila vašu ljepotu, a koju ste ju najvažniju životnu lekciju naučili?

”Da bude svoja i da sluša sebe, i da je ljubav najbitnija stvar, ali da bude mudra”, zaključila je Mia.

Iako život zvijezda danas često izgleda lagodno, Miji nije uvijek bilo lako. Enin tragični odlazak, težak razvod, smrt dvaju muževa, što je izvukla iz tih teških trenutaka?

”Snagu, nisam ni znala da je imam. Nažalost, osim moje sestre, i mnogi su me moji prijatelji napustili i to jako, jako mladi. I to mi je hio najteži dio. I normalno da to nije išlo preko noći, ali jednostavno im šaljem ljubav svima koji su otišli, ljubav i molitvu”, poručila je Mia.

Kad biste podvukli crtu, je li bilo više lijepih ili teških trenutaka?

”Pamtim samo sretne dane, to je istina, jednostavno sam taj tip. To mi daje snagu, ja zaboravim ako mi netko nešto loše napravi, ja zaboravim, mene moji dragi ljudi podsjete, ali to je moja snaga, ja nisam zlopamtilo, ja nisam nikad bila ljubomorna, nemam zavisti, ja sam u biti sretna žena. Meni je čaša uvijek puna, mislim, ja jednostavno volim taj pristup, radujem se sad ovim božurima koji su tu iza mene, obožavam božure, volim taj svoj aktivitet i to je to”, zaključila je Mia, piše showbuzz.dnevnik.hr.