Severina objavila fotku na kojoj je potpuno gola: ‘Nema na svijetu ničeg ljepšeg’

Severina objavila fotku na kojoj je potpuno gola: ‘Nema na svijetu ničeg ljepšeg’

Na Instagram je povodom rođendana objavila svoju sliku koja je nastala prije malo više od 11 godina. Na slici je potpuno gola i trudna, a vidi se da se od tada nije puno promijenila. Fotka je crno-bijela, a strateška mjesta je pjevačica pokrila rukama.

Severina Vučković, jedna od najpoznatijih pjevačica s ovih prostora, danas slavi svoj 51. rođendan. Na Instagram je tim povodom objavila svoju sliku koja je nastala prije malo više od 11 godina. Na slici je potpuno gola i trudna, a vidi se da se od tada nije puno promijenila. Fotka je crno-bijela, a strateška mjesta je pjevačica pokrila rukama.

“(Kao) od majke (sam) rođena prije pedeset i jednog ljeta. Prije malo više od 11, i sama sam postala majka te sama osjetila što je to #bezuvjetnaljubav. Nema na svijetu ničeg ljepšeg, nego kad vam prvi čestitar bude malo čudo koje je raslo ispod vašeg srca” napisala je pjevačica uz objavu, a pratitelji su i ovu objavu zasuli lijepim željama i čestitkama, te joj pisali kako se uopće nije puno promijenila, piše Vecernji.

FOTO: INSTAGRAM