KAKO DEMI MOORE IMA TIJELO BOGINJE U 61. GODINI? Otkrila je ‘čarobne’ vježbe i što jede

KAKO DEMI MOORE IMA TIJELO BOGINJE U 61. GODINI? Otkrila je ‘čarobne’ vježbe i što jede

Slavna glumica Demi Moore (60) objavila je preslatke fotografije sa svojim psom, čivavom Pilaf, a mnogi su primijetili da izgleda fantastično.

‘Pilaf osvaja plažu’, napisala je Demi. Pozirala je ležeći na kauču u bikiniju leopard uzorka, a potom na plaži u društvu svoje čivave.

FOTO: INSTAGRAM

Kako ste obje stvarne?’, ‘Ti ne stariš’, ‘Tijelo, a i pas je presladak’, ‘Predivna si’, komentirali su njezini pratitelji, a mnogi se pitaju kako je glumica u fantastičnoj formi i izgleda dvostruko mlađe.

Demi je svojedobno otkrila što je zaslužno za njezinu vitku liniju.

Joga

Bavi se jogom kako bi povećala svoju fleksibilnost i održala formu. Ima mnoge prednosti poput uklanjanja stresa, poboljšanja pokretljivosti i povećanja fleksibilnosti. Također meditira. 

FOTO: INSTAGRAM

Trening s utezima

Trening s utezima omiljeni je režim vježbanja mnogih slavnih osoba. I glumica se odlučila okušati u tome. Zahvaljujući tome Demi ima tako definiranu i zategnutu tjelesnu građu.

Vježbanje pred ogledalom

Ipak, njezin život je promijenilo vježbanje pred ogledalom kod kuće. Odabire izvođenje plankova, čučnjeva i voli se istezati. Sklekovi su najbrutalnija fizička vježba koju redovito prakticira. 

Ples

Demi ples smatra kardio vježbom i koristi njegovu podršku za sagorijevanje kalorija i izgradnju čiste mišićne mase.


Prehrana

Osim što redovito trenira, pazi i na ono što jede. Demi se drži sirove veganske prehrane izbjegavajući kuhanu hranu. Fokusirana je na organsko voće i povrće, sokove, smoothieje i juhe. Preferira prehranu koja je bogata hranjivim tvarima koje se lako apsorbiraju u krvi i koja sadrži malo ili nimalo zasićenih masti.

Uz glavno jelo uzima salate, a za užinu jede orašaste plodove i sjemenke. Takva prehrana povećava unos antioksidansa, smanjuje rizik od bolesti i poboljšava izgled kože., piše showbuzz.hr