ZLOČESTA NOGOMETAŠICA DOBILA OTKAZ U KLUBU PA POSTALA SLAVNA NA STRANICAMA ZA ODRASLE: ‘NE KAJEM SE‘

ZLOČESTA NOGOMETAŠICA DOBILA OTKAZ U KLUBU PA POSTALA SLAVNA NA STRANICAMA ZA ODRASLE: ‘NE KAJEM SE‘

‘Slavna sam i bogata. Neću lagati, to mi je potpuno promijenilo život‘, priznala je Madelene

Madelene Wright je bivša nogometašica kojoj je raskid ugovora s Charlton Athleticom promijenio život. Nakon što je u javnost izašla fotografija na kojoj atraktivna plavuša udiše nedozvoljene supstance i pije alkohol dok se vozi u svom Range Roveru, Charlton, za koji je igrala nogomet, joj je raskinuo ugovor.

FOTO: INSTAGRAM

To je odjeknulo u medijima na Otoku, a Madelene je taj trenutak slave iskoristila da skupi veliki broj pratitelja, a potom je otvorila i profil na OnlyFansu od kojeg sada i živi. Od svojeg novog posla je kupila i veliku kuću, a često i putuje na najskuplje destinacije i kupuje brendiranu odjeću koju si ranije nije mogla priuštiti.

FOTO: INSTAGRAM

‘Ne kajem se. Slavna sam i bogata. Neću lagati, to mi je potpuno promijenilo život‘, otkrila je Madelene fanovima na društvenim mrežama, a u jednom se ranijem intervjuu osvrnula i na raskid ugovora sa svojim bivšim klubom:

‘Kada sam raskinula ugovor s Charltonom, bila sam uplašena i nisam znala što dalje. Klub mi je bio kao obitelj i njihova mi je odluka slomila srce. Nakon raskida ugovora je bilo jako teško, osjećala sam grižnju savjesti.‘

FOTO: INSTAGRAM

Ubrzo nakon toga se preselila u Dubai, napustila nogomet i počela objavljivati provokativne fotografije i videa za odrasle na OnlyFansu, te paralelno voditi račune na Instagramu, Twitteru i Snapchatu. U kratkom je vremenu postala jako popularna, a s tim je došla i velika zarada. Tako joj je raskid ugovora zapravo donio veliko bogatstvo.

FOTO: INSTAGRAM