Silvana iz ‘Ljubav je na selu’ nakon showa našla dečka: ‘Mlađi je od mene i ispunjava mi sve želje’

Silvana iz ‘Ljubav je na selu’ nakon showa našla dečka: ‘Mlađi je od mene i ispunjava mi sve želje’

Silvana se u 15. sezoni borila za Dragoljubovo srce, a gledateljima je već dobro poznata iz prethodne sezone kad se prijavila kod farmera Branka Stanše

Iako je 15. sezona showa ‘Ljubav je na selu’ završila s emitiranjem na RTL-u novosti iz života natjecatelja još uvijek intrigiraju gledatelje. Jedna od sudionica ove sezone bila je i Silvana Matić koja se borila se za Dragoljubovo srce, ali nažalost, prvu ju je izbacio nakon što je neko vrijeme provela kod njega na farmi. Gledateljima je već dobro poznata iz prethodne sezone kad se prijavila kod farmera Branka Stanše, a ni pokušaj osvajanja Dragoljuba ipak nije uspio. Na okupljanju je iznijela brojne optužbe na račun farmera, ali i njegove srodne duše. Njih dvoje ju više ne zanimaju jer je Silvana okrenula novu stranicu u životu.

Nedavno je s nama podijelila i veliku novost, a to je da se nakon emisije ‘Ljubav je na selu’ zaljubila valjda prvi put u životu, onako jako i iskreno. Nastavila se družiti s kandidatkinjom Radmilom, a kada joj je došla u posjet, upoznala je muškarca s kojim je sada u vezi.

“Pronašla sam farmera bez farme. Otišla sam kod Radmile Galović i tamo sam upoznala današnjeg dečka. Kliknuli smo i otad smo zajedno. Sad smo kod njega u Sisku, a na kraju četvrtog mjeseca idemo kod mene u Rijeku. Za svadbu nisam još sigurna, ali stepenica po stepenica. Malo je mlađi od mene, nije ništa ljubomoran, ispunjava mi sve želje, a neki dan me vozio na skelu, što mi je isto bila velika želja. Obitelj smo međusobnu upoznali, idemo prema tome da to bude jako ozbiljno”, otkrila je Silvana za RTL.hr, kojoj je sada cilj samo uživati u životu.