Šuput zadnjom objavom u badiću potaknula na žustru raspravu, neki se dive njenoj hrabrosti, a drugima je jedna stvar nejasna!

Šuput zadnjom objavom u badiću potaknula na žustru raspravu, neki se dive njenoj hrabrosti, a drugima je jedna stvar nejasna!

Maja Šuput već se ubacila u kupaći kostim, a svog supruga Nenada Tatarinova pokušat će razuvjeriti u jednom postupku.

Naša pjevačica Maja Šuput poznata je po tome da obožava visoke ljetne temperature, bazene, plaže i kupaće kostime u svako doba godine.

Iako je travanj, Maja se već ubacila u jedan kupaći kostim u Šibeniku, a za svoje Instagram pratitelje pozirala je pokraj bazena.

Opisom je nasmijala obožavatelje, a onda im je otkrila i da ga pokušava razuvjeriti u jednom te ih upitala što oni misle o tome.

”Kaže muž da nemam m… skočiti po ovom vremenu. Šta mislite hoću li ili neću???” upitala je Maja.

Neki od pratitelja sigurni si da hoće kako bi tjerala inat mužu, a i zato što su na adrenalin navikli od nje, a drugi su se pak složili da je ipak prehladno da bi se Maja okušala u ranom kupanju.

Našalila se tu i Snježana Schillinger koja je napisala: ”Pa kad prije? Zašto ja nemam ovakvu fotku?! Moj muž Franz kasni…”.

FOTO: INSTAGRAM

A dok su se skoro svi fokusirali na Majin opis i pitanje, neki fanovi primijetili su nešto drugo – da bazen izgleda kao da u njemu nema vode.

Maja je napisala kako bi uskočila, a neki pratitelji su se nadovezali: ”A u šta? Prazan bazen?”, ”Jel’ samo meni bazen djeluje prazan?”, ”Jel u bazenu ima vode?”.