Naša najseksi novinarka izbacila bujni dekolte u badiću na jedno rame, pogledajte zašto joj svi pišu da je ljepotica!

Naša najseksi novinarka izbacila bujni dekolte u badiću na jedno rame, pogledajte zašto joj svi pišu da je ljepotica!

Fani Stipković objavila je na svom profilu na Instagramu video u kojem se kupa u bazenu pored oceanam, pa pokazala dekolte u badiću na jedno rame.

Naša novinarka sa meksičkom adresom Fani Stipković podijelila je s pratiteljima na profilu na Instagramu dio svog raja u koji se preselila sa zaručnikom Fernandom Hierrom pa svima oduzela dah.

40-godišnja Fani objavila je video u kojem zavodljivo pliva u bazenu pokraj oceana, a u prvom se planu našao njezin bujni dekolte koji je istaknula u plavom badiću na jedno rame.

VIDEO: INSTAGRAM

Predivno”, “O la la la”, “Uživaj, prelijepo izgleda”, “Ljepotica si”, “Lijepa Fani”, pohvalili su je u komentarima.

Fani je s 55-godišnjim Fernandom u vezi više od dvije godine, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su se i zaručili. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Fani je jednom priliko i sama ispričala kako je počela njihova ljubavna priča.

“Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe”, ispričala je za španjolski časopis Vanitatis., piše showbuzz.hr