Lidija Bačić pokazala zategnuti trbuh i bogato poprsje u dekoltiranom topu i uskim kožnim hlačama

Lidija Bačić pokazala zategnuti trbuh i bogato poprsje u dekoltiranom topu i uskim kožnim hlačama

Lidija Bačić pozirala je u topu koji je svu pažnju usmjerio na bogato poprsje, a pratitelji su joj poručili kako slobodno može biti i bez grudnjaka.

Naša domaća pjevačica Lidija Bačić poznata je po svojim izazovnim fotografijama koje gotovo svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama.

Ovoga puta pozirala je u uskom smeđem topiću s dubokim dekolteom koji je posebno naglasio njezine raskošne grudi, ali i otkrio zategnuti trbuh.

FOTO: INSTAGRAM

“Uvijek blistaš”, “Koje lijepe grudi”, “Prava si tigrica”, “Živa vatra, ostani uvijek takva”, “Prelijepa i seksi”, “Šta će ti grudnjak uopće?”, pisali su joj pratitelji pa nastavili nizati emotikone gorućih vatrica i srca u komentarima.

Prije toga objavila je i fotografiju u crvenom topiću i s crvenim ružem na usnama, piše showbuzz.dnevnik.hr.

“Zatvoreno”, poručila je Lile u opisu.

FOTO: INSTAGRAM

U odnosu na početke karijere Lidija se promijenila i stasom i glasom. Sama osmišlja svoje seksi nastupe i brine se o izgledu, a o svemu tome progovorila je u emisiji Happy Special Show.

“Svi su izgledali drukčije na samim počecima karijere, pogledajte Messija, Ibrahimovića, Ronalda. Danas je postalo normalno u showbizzu paziti kako izgledaš, a posebno žene koje se nauče šminkati i ponašati, slikati se. Mislim da je to sve važno. Što se tiče provokativnih izdanja, ja ih osmišljam, imam nekoliko stilista s kojima radim, koji rade na moje nahođenje – prema onome što ja želim, najviše slušam samu sebe. Nekoliko sam puta poslušala druge, imala neke izlete i to je bilo baš stvarno loše”, izjavila je Lidija u emisiji.

VIDEO INSTAGRAM