Djevojka pokazala kako je preko snimke sigurnosne kamere na krstarenju otkrila da ju dečko vara

Djevojka pokazala kako je preko snimke sigurnosne kamere na krstarenju otkrila da ju dečko vara

Rekao je da ide uzeti mnešto za jesti, a nije ni slutio da prijateljica njegove djevojke gleda snimku sigurnosne kamere u realnom vremenu – i da će on i djevojka s kojom se našao ubrzo postati pravi TikTok hit.

TikTok korisnica Kayla Gardner ispričala je da je njena prijateljica na zajedničkom krstarenju na TV-u u svojoj kabini pregledavala snimke sa sigurnosne kamere, kad je odjednom ugledala njenog dečka s nekom nepoznatom djevojkom, a nakon što je Gardner na svom TikToku i sama objavila nekoliko videa incidenta, njena je reakcija postala viralna. U prvom videu ona tako objašnjava da joj je dečko rekao da si ide uzeti nešto za jesti, no sigurno nije ni slutio da njena prijateljica baš gleda snimku sigurnosne kamere u realnom vremenu – i da će, skupa sa djevojkom s kojom se našao na palubi kruzera, ubrzo postati pravi TikTok hit.

“Moja ga je prijateljica zahvaljujući kamerama live na brodu uhvatila kako vara”, naslovila je Gardner svoj drugi video i svojim pratiteljima osigurala pogled na aferu s ‘mjestom u prvom redu’.

“Tko je ona?” pita Gardner svoju prijateljicu dok obje škilje u ekran, točnije u brodsku palubu s bazenom, a zatim raspravljaju je li muškarac na snimci sigurno njen dečko. Ipak, ubrzo se pojavi i drugi kut, a s njim je jasno da jest.

“Prestani, ma daj, o moj Bože, o moj Bože, ovo se ne događa”, povikala je Gardner gledajući kako joj dečko ljubi drugu djevojku i nježno stavlja svoju ruku na njeno rame.

“Odmah se vraćam…”, uzvikne prevarena djevojka planirajući očito otići do palube i ljubavnog para, no zastane kad joj prijateljica vikne: “Daje joj svoj broj…”
Iako na kraju nije na platformi pokazala što se sve kasnije događalo između njih dvoje, u zadnjem videu prikazuje spasilački čamac koji pretražuje ocean pored kruzera, piše Vecernji.
“Što se dogodilo s prevarantom na krstarenju? Nadam se da ste ga izbacili s broda”, pitali su pratitelji, a Gardner je šaljivo odgovorila naslovom: “Upotrijebite moć dedukcije i zaključite što se dogodilo … Neću inkriminirati sebe, ali…”
“Pod stresom sam, a to čak nije moj dečko”, komentirala je jedna djevojka, a mnogi su htjeli svjedočiti i sukobu između Gardner i vjerojatno bivšeg partnera.
“Što se dogodilo kad si se suočila s njim? Koje su riječi izrečene? Kako ste nakon skupa bili u sobi? Moram znati!!!!”, molila je jedna pratiteljica, a iako nije dala sve odgovore, Gardner je pokazala i kako baca odjeću bivšeg kroz prozor svog stana, a njene su objave uzburkale internet i sakupile nevjerojatnih 25,5 milijuna pregleda.
“Hvala što ste nam se pridružili na karnevalskom krstarenju… dok se pripremamo za polijetanje, pobrinite se da vam osjećaji budu na načinu rada u zrakoplovu”, napisala je.