Pijana djevojka izgrebla ujaka pa se otišla sama prijaviti policiji. Ali, to nije sve

Pijana djevojka izgrebla ujaka pa se otišla sama prijaviti policiji. Ali, to nije sve

Gordana (24) iz okolice Slatine proglašena je krivom i osuđena zbog fizičkog napada na ujaka te vrijeđanja policajca.

Prema presudi, sve se dogodilo u veljači ove godine oko 21.45 sati u kući na slatinskom području, gdje je došlo do obiteljskog nasilja., doznaje danica.hr

“Okrivljena Gordana u alkoholiziranom stanju s utvrđenom koncentracijom od 2,12 promila, ničim izazvana fizički je napala svoga ujaka, koji se nalazio u prostoru dnevnog boravka. Ujak je također bio alkoholiziran s utvrđenom koncentracijom od 1,65 promila.

Gordana ga je napala na način da ga je noktima izgrebala u predjelu desne strane lica. Daljnje nasilje spriječeno je od strane dečka okrivljene djevojke koji je također bio tamo”, ističe sudac u presudi koja je donesena ovih dana.

‘Majmune jedan’!

No, to nije bio kraj. Gordana je potom otišla u zgradu policijske postaje u Slatini kako bi se sama prijavila za obiteljsko nasilje. Pijana glava, što ćete.

“Istog dana u 22.05 sati okrivljena je osobno pristupila u službene prostorije PP Slatina kako bi se prijavila za navedeni događaj. Prilikom obavljanja razgovora s njom, ista je bez ikakvog povoda i razloga na sav glas počela s vrijeđanjem i omalovažavanjem polijcijskog službenika.

Vikala je na njega ovim riječima: Glupane, majmune jedan, ne znaš svoj posao“, navodi sudac u presudi te domeće kako je ratoborna djevojka zadržana u policijskom pritvoru.

Prekršajnim nalogom ovih je dana kažnjena sa 170 eura i mora podmiriti 26,50 eura troškova sudskog postupka. Kako je dva dana provela u pritvoru, od kazne joj se oduzima 80 eura. Gordana na takvu odluku može uputiti prigovor u zakonskom roku.