Milan Popović tužio Severinu za psihičko nasilje zbog intervjua, poznata je i odluka suda

Milan Popović tužio Severinu za psihičko nasilje zbog intervjua, poznata je i odluka suda

Severina je dobila oslobađajuću presudu u tužbi Milana Popovića za psihičko nasilje.

Milan Popović tužio je Severinu  da je počinila psihičko nasilje nad njim 2021. godine intervjuom koji je dala za portal H-alter, a kako doznaje Index.hr, Visoki prekršajni sud u Zagrebu odbacio je Popovićevu žalbu na prvostupanjsku presudu iz svibnja 2022. godine kojom je Severina oslobođena optužbi.

Sud je odlučio da Severinin intervju ne spada u sferu psihičkog nasilja te da nije počinjen niti jedan oblik psihičkog nasilja iz definicije psihičkog nasilja.

Index također navodi da je Severina ovu srijedu bila na Prekršajnom sudu zbog dodanog ročišta u kojem se uzimaju dodatne izjave svjedoka, a ne zbog nove prijave za obiteljsko nasilje, kako pišu srpski mediji.

Ovdje se radi o slučaju u kojem je Popović tužio Severinu za nasilje u obitelji počinjeno, kako on tvrdi, tako što je “vrijeđala oca djeteta pred djetetom”, u incidentu koji se dogodio krajem lipnja 2021. godine.

Milan Popović i Severina bili su u vezi tri godine i zajedno imaju sina koji je rođen 2012. godine, a prekinuli su 2013.