Brankica o sukobu sa Smiljom: ‘Ona je dvolična i ljubomorna. Strašno!’

Brankica o sukobu sa Smiljom: ‘Ona je dvolična i ljubomorna. Strašno!’

Zvonko nije pronašao zajednički jezik s Irenom, a ona je odmah na početku rekla da s njim neće na zelenu granu jer se farmer nje boji. Ipak, uspjeli su postati prijatelji. Cijelu situaciju komentirala je Brankica, kandidatkinja koja je ostala na farmi.

Nakon što je Zvonko izbacio Irenu, na Zvonkovoj farmi u showu ‘Ljubav je na selu’ ostale su Brankica i Smilja. Zvonko nije pronašao zajednički jezik s Irenom, a ona je odmah na početku rekla da s njim neće na zelenu granu jer se farmer nje boji. Ipak, uspjeli su postati prijatelji. Cijelu situaciju komentirala je Brankica, kandidatkinja koja je ostala na farmi.  

“Nisam se iznenadila kada je Zvonko izbacio Irenu jer se oni nisu baš složili od prvog dana. On voli mirnije žene, a smatra da Irena nije takva” rekla je za RTL
Dodala je i da Zvonko poklanja jednako pažnje i njoj o Smilji, no da ona smatra da je to način kojim farmer manipulira svoje djevojke. 

“Znao me držati za ruke, pomilovati s vremena na vrijeme, znao me zvati iz vrta na telefon i govoriti mi kako sam zgodna, kako sam mu napeta. To radi i Smilji. Odmah sam shvatila kako s nama manipulira. Primjerice, kad smo stigle kod njega na farmu, poklonio mi je jedinoj spavaćicu. Mislila sam da je to bio neki znak. No, još je nisam obukla”, priznala je. Naglasila je i da je Smilja ljubomorna.  Komentirala je i kako im Smilja ne dozvoljava da uđu u kuhinju. 

“Ne da nam da uđemo u kuhinju, nema šanse da se mi ujutro probudimo, a da ona već nije u kuhinji. Već ona kuha kavu i ja volim reći – zašprehava. Tako i navečer samo čeka, a ja se uvijek povučem. Ona je dvolična, a ja ne volim takve ljude. Pogotovo još kada su tako naporni. Rekla sam joj odmah da se ne zaljubljuje, ali ne sluša me. Ona u meni vidi konkurenciju, no Zvonko je taj koji će izabrati. Ona se ponaša kao da joj je on muž, a ja na njega navaljujem. Strašno”, kazala je. 

Inače, Silvana Matić (59) koja je u showu “Ljubav je na selu” bila kandidatkinja na Dragoljubovoj farmi sada otkriva kako je zaljubljena. Nije joj žao što je tako rano napustila show i kaže kako nije bila iznenađena  što je izbačena.
– Suze su pobijedile, a daljnji favorit mi je Jasminka. Odlično smo se proveli, ima prekrasan vrt, cvijeće, on je bio korektan, ali padao je na suze. Postoje one lažne, a mislim da su to u njenom slučaju. Moja taktika je bila iskrenost, a mislim da Dragoljub nije bio iskren – rekla je Silvana u intervjuu za RTL. Ispričala je i kako joj se nakon showa dogodila ljubav i da je svog novog dečka upoznala preko bivše kandidatkinje showa Radmile, te planirali li se možda uskoro udati za novog odabranika koji je malo mlađi od nje.
– Pronašla sam farmera bez farme. Otišla sam kod Radmile Galović i tamo sam upoznala današnjeg dečka. Kliknuli smo i otad smo zajedno. Sad smo kod njega u Sisku, a na kraju četvrtog mjeseca idemo kod mene u Rijeku. Za svadbu nisam još sigurna, ali stepenica po stepenica. Malo je mlađi od mene, nije ništa ljubomoran, ispunjava mi sve želje, a neki dan me vozio na skelu, što mi je isto bila velika želja. Obitelj smo međusobnu upoznali, idemo prema tome da to bude jako ozbiljno – ispričala je Suzana. Njezina pozitivna energija spašava je uvijek i uvijek je optimist pa je tako bilo i kada joj je prije četiri godine dijagnosticiran ne-Hodgkinov limfom.

– Pozitivnost me i dalje drži na životu, ne smijem se nervirati, ne smijem plakati i to me zaista sve drži. Volim reći u šali da to tjera rak od mene. Prvi mi je dijagnosticiran prije četiri godine, a drugi prije tri tako da sam imala dva raka. Liječnik je uz terapiju, prepisao i tu pozitivu, da sve što kažem, kažem u šali, da se družim s pravim ljudima, a ja to i radim – kaže Silvana koja je  na Dragoljubovu farmu stigla iz Rijeke. Kada je tek došla u show predstavljajući se gledateljima otkrila je neke zanimljive detalje iz svog života., prenosi večernji