Dizajnerica Anamarija Asanović: Ucijenili su me da platim i slučaj sam prijavila policiji

Dizajnerica Anamarija Asanović: Ucijenili su me da platim i slučaj sam prijavila policiji

Anamarija je nedavno bila žrtva hakera i sada ima novi profil na Instagramu ali i još jednu novost – pokrenula je kreativne radionice, a prva starta danas

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović nedavno je ostala bez svog profila na Instagramu jer se našla na meti hakera. Ostala je bez svog profila na mreži na kojoj je godinama objavljivala brojne obiteljske uspomene i dijelila s pratiteljima poslovne uspjehe i jako joj je žao zbog toga jer taj je profil imala cijelo desetljeće.

– Uspomene, starih prijatelja zbog kojih i najviše imam Instagram jer su rasuti po svijetu. Raznih proslava, rođendana, smijeha i svakakvih situacija. Svoj sam profil gradila nešto više od 10 godina. Ali nema veze, idemo ispočetka neke nove uspomene stvarati. Još uvijek se nadam da će mi haker vratiti moj profil, iako su me već ucijenili da platim. Iako je to samo profil na Instagramu – slučaj sam prijavila policiji, kao i Meta tvrtki te vjerujem kako će se situacija riješiti – rekla je dizajnerica za Dalmatinski portal.

Ipak, ima i lijepih i pozitivnih vijesti kod Anamarije i jedna od njih je i ta što će  u sklopu splitske udruge ‘Travrsha’ dva puta tjedno organizirati kreativne radionice, a prva od tih radionica odvija se danas i riječ je o vezanje na tilu.

–  Krenut ćemo od osnovna tri boda, a tko bude vješt – naučit će i više. Radionica traje dva sata, sav potreban materijal polaznici dobivaju na korištenje, sa sobom nose samo želju za rad i dobru volju, a svoje radove ponosni nose kući. Dan nakon organiziramo uskršnju radionicu na kojoj ćemo izrađivati uskršnje vjenčiće od maslinovih grančica. Nije potrebno nikakvo predznanje, sve ćemo naučiti zajedno. Uz druženje i nova znanja, ispijat ćemo čaj od maslinovih grana i uvidjeti koliko je on odličan za naše tijelo. Tjedan nakon ide radionica gips na platnu i kukičanje – ispričala je Anamarija.

Ona je svoje znanje o modi usavršila na studiju modnog dizajna u Milanu, a sada je vlasnica modnog brenda  ‘A_A Anamarija Asanovic’ kojeg obožavaju poznate dame, a Anamarija često za modele u svojim modnim kampanjama angažira i tatu Aljošu Asanovića. Anamarija ima cijeli plan oko radionica koje je pokrenula i neće se zasnivati samo na šivanju te planira organizirati radionice za djecu koja su neka vrsta domaćinstva  i najavljuje i neka druženja na temu odgoja, zdrave prehrane, kao i gostovanja nekih autora za djecu…,