Trudna Diletta Leotta pokazala trbuh u seksi kupaćem kostimu i dovela društvene mreže do usijanja!

Trudna Diletta Leotta pokazala trbuh u seksi kupaćem kostimu i dovela društvene mreže do usijanja!

Diletta Leotta pozirala je u seksi kupaćem kostimu u kojem je istaknula trudnički trbuh.

Najpoznatija sportska novinarka Diletta Leotta čeka prvo dijete s njemačkim vratarom Lorisom Kariusom.

Sretnu vijest objavili su proteklog tjedna na društvenim mrežama, a ona je sada pokazala trudnički trbuh.

“Prvi zajednički odmor”, napisala je buduća mama na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u seksi crvenom kupaćem kostimu, a uslijedila je lavina komentara., piše dnevnik.hr

FOTO: INSTAGRAM

“Najljepša trudnica na svijetu”, “Predivna si”, “Kategorija MILF”, “Obožavam te”, “Karius je moj heroj”, pisali su joj obožavatelji ispod fotografije koja je u kratkom roku skupila stotine tisuća lajkova.

Podsjetimo, Diletta i Loris vijest o dolasku prinove objavili su uz emotivan video u kojem se ljube, grle i oboje plaču od sreće.

“Moramo nešto reći…Ali, jeste li to već znali? Prštimo od sreće! Ja i moj trbuh. Uskoro će nas biti troje”, napisali su tada.

Prije toga se već neko vrijeme nagađalo da je Diletta trudna, jer je nedavno na svojem TikToku objavila video u kojem su njezini pratitelji primijetili da ima trbuh.

Novinarka je vezu s njemačkim vratarom neko vrijeme skrivala od javnosti, a njihove prve zajedničke fotografije podijelila je na Novu godinu.

Popularna Talijanka proslavila se pored nogometnih terena, odakle već nekoliko godina izvještava s utakmica Lige prvaka i Serie A.

Dilettu mnogi smatraju jednom od najljepših sportskih novinarki, a na Instagramu je prati čak 8,6 milijuna ljudi.

Ljubavni život ove novinarke bio je pun spekulacija o vezama s poznatim nogometašima, a njezina posljednja ljubav bio je turski glumac Can Yaman.

Njihovu su vezu mnogi podržavali i nazivali ih najseksepilnijim parom svijeta, ali u listopadu 2021. godine novinarka i glumac raskinuli su vezu.

FOTO: INSTAGRAM