FOTO Vučić u Playboyu: Pozirao na krevetu sa zdjelom voća, a prisjetio se i otkopčanog šlica

FOTO Vučić u Playboyu: Pozirao na krevetu sa zdjelom voća, a prisjetio se i otkopčanog šlica

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić davne 2004. osvanuo je u Playboyu.


U intervjuu pod nazivom “Urbani radikal nad Beogradom” predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na dvadeset pitanja, a za taj intervju pozirao je na krevetu u bijeloj košulji na kvadratiće i sa zdjelom voća, a u kadru se pojavila i knjiga. 

Skoro 20 godina kasnije taj broj našao se na licitaciji. Iako cijeli intervjuu nije vidljiv, one zanimljive dijelove moguće je pročitati.

“Putovao sam u Podgoricu, prvim jutarnjim letom, onim u 5:45. Mi, savezni poslanici, imali smo pravo na avionske karte, pa mi je greškom dana karta na ime mog stranačkog kolege Dragana Todorovića. I tako mi ljubazni gospodin na čekiranju kaže: ‘Super, gospodine Vučiću, ja ću se sad praviti da vas nisam prepoznao i da ste vi gospodin Todorović, a sada priđite malo ako možete.’ Ja se tu oduševim, računam, sada će mi otkriti nešto o poslovanju firme, neke malverzacije, neku korupciju u najmanju ruku. Kada čovjek tiho reče: ‘Gospodine Vučiću, zakopčajte šlic.’ Kad u zemlju nisam propao! Nisam od blama došao sebi sljedeća tri dana”, opisao je Vučić, piše Nova.rs.

Već tad se Vučić volio hvaliti, pa je tako rekao da se trudi djelovati starije i ozbiljnije.

Početna cijena tog malog “remek-djela” je 100.000 dinara.