Nedjeljno popodne u Međimurju prekinuo stravičan zločin. Vrijeđao strica pa ga sjekirom napao njegov sin

Nedjeljno popodne u Međimurju prekinuo stravičan zločin. Vrijeđao strica pa ga sjekirom napao njegov sin

‘Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju uhićen je 22-godišnjak te je priveden u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje’, stoji u priopćenju policije

Međimurska policija izvijestila je o teškom zločinu koji se dogodio jučer oko 17 sati u Paragu.

Naime, na dvorištu obiteljske kuće, mladić u dobi od 20 godina prišao je svom 44-godišnjem stricu. Vrijeđao ga je pogrdnim riječima te pred njim mahao kuhinjskim nožem. Tada se u sve uključuje 22-godišnjak, inače sin 44-godišnjaka te sjekirom udara 20-godišnjaka u predjelu prsnog koša.

Teško ga je ozlijedio i prevezen je u čakovečku bolnicu gdje ima ozljede opasne po život i zadržan je na daljnjem liječenju.

“Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju uhićen je 22-godišnjak te je priveden u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje”, stoji u priopćenju policije.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 22-godišnjak s područja općine Nedelišće, počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te će se predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske., doznaje danas.hr