Tri horoskopska znaka kojima je hrana važnija od seksa

Tri horoskopska znaka kojima je hrana važnija od seksa

Mnogima je najdraži oblik opuštanja – razmjenjivanje strasti pod plahtama, maženje i uživanje s partnerom. Međutim, neki zaborave na seks i nježnosti, čim netko spomene hranu.

Kad biste ih pitali bi li lakše izdžali bez seksa ili bez najdražeg obroka, neki ljudi ne bi morali puno razmišljati. 

Ljubav prema hrani određuje i astrologija. U nastavku pročitajte koji to horoskopski znakovi stalno nešto žvaču i uvijek ističu da život bez ukusne hrane – baš i nije neki.

1. Bik

Nema većeg gastro entuzijasta od bika. Kad bi bikovi morali birati između dobrog seksa i ukusnog obroka, kao savršen dejt zasigrno bi izabrali hranu. Bikovi su ujedno i najveći hedonisti horoskopa i uvijek znaju kako iz života izvući najviše.

Prosječni bik će život organizirati po svom i pobrinut će se da voda ide na njegov mlin.
Izbjegavat će ljude i situacije koje mu troše energiju, a posvetit će se stvarima zbog kojih će na kraju dana biti bolja osoba. I od svih znakova zodijaka, u tome su najbolji. Ako njih pitate, najbolji provod uključuje ukusnu hranu i kvalitetno piće, a potrošiti koji euro više na kvalitetu, njima nikad nije bio problem.

Ako želite razveseliti bika – odvedite ga na večeru, skuhajte mu nešto što do sada nije kušao i osvojit ćete njegovo srce zauvijek. 

2. Rak

Uloga rakova je briga o drugim ljudima. Emotivni i empatični znak uvijek će se pobrinuti da ekipi osigura brdo hrane. Bake u znaku raka su najustrajnije u pokušajima da vas nagovore da uzmete zalogaj više, a većina ih je pomalo iritantna u stalnoj brizi da slučajno netko nije ostao gladan.

S druge strane, rakovi su pravi gurmani kojima hrana stvara najveće veselje, čak i veće od seksa i maženja pod plahtama. Kad im srce pukne, oni ne izgube apetit, poput većine drugih znakova, nego utjehu pronalaze u hrani. A onda osvijeste da je hrana zapravo njihova najveća ljubav.

Također, rakovi uvijek vole isprobati nove stvari pa ako vam treba preporuka za restoran ili neko novo jelo – njih prve trebate pitati.

3. Djevica

Djevice vole igrati na sigurno, a njihova sitničavost karakteristika je pravih gurmana. One nikad neće pojesti „bilo što“, jer smatraju da njihovo istančano nepce zaslužuje samo najbolje. Iako ne vole isprobavati nove stvari, poput raka i bika, neizmjerno će uživati u okusima koji im se sviđaju.

Na hranu će trošiti najviše novca, a ako usluga nije na nivou – bez srama će se požaliti i tražiti ispriku i rješenje. Ako planirate seksom okruniti dejt sa djevicom, vjerojatno će vam reći da je previše sita i da nije raspoložena za takve avanture. , piše zadovoljna.hr