Lucija Lugomer pozirala je samo u donjem rublju pa svim ženama poslala motivirajuću poruku: ”Ne znam kako vi, ali ja…”

Lucija Lugomer pozirala je samo u donjem rublju pa svim ženama poslala motivirajuću poruku: ”Ne znam kako vi, ali ja…”

Naša plus size manekenka Lucija Lugomer objavila je golišavu fotografiju na Instagramu uz koju je stavila i poruku upućenu svim ženama.

Plus size manekenka Lucija Lugomer na svom Instagramu često iznosi svoja mišljenja o nekim životnim situacijama. 

Ovoga puta se tako ispod svoje nove atraktivne objave, odlučila progovoriti o ženskoj moći.

Pozirala je u svjetloplavom grudnjaku i gaćicama s detaljima bijele čipke i tako naglasila svoje bujne obline. Preko je odjenula vesticu u identičnoj nijansi.

“Snaga jedne žene lezi u njoj samoj. Da se razumijemo, iza toga stoji pokoji loš dan, pokoja borba – što s drugima, što sa samom sobom… ponekad na to još dodamo osjećaj grižnje savjesti da trebamo – moramo još više i još bolje…No! Nekada je i ‘dovoljno’ sasvim ‘dovoljno dobro’. Volim što vas uvijek iznova inspiriram da ne morate biti kalup. Drago mi je da na mom profilu pronalazite svoju prijateljicu i svoj sigurni dom. Ne znam kako vi ali ja bez žena oko sebe ne mogu. Ne želim. Neću. Nema te opcije”, poručila je Lucija svojim pratiteljicama.

FOTO: INSTAGRAM

“Posebna Lucija”, “Predivna”, “Woow”, “Ajme, ova boja ti tako dobro stoji”, “Slatkica”, te mnoštvo emotikona zaljubljenih smajlića i srca nizalo se u nastavku objave.

Lucija sa svojih preko 145 tisuća pratitelja redovito dijeli i motivacijske poruke kojima ih potiče na jačanje samopouzdanja i ustrajanje u ciljevima.

Iza Lugomer je zavidna karijera plus-size modela, a uspjehe je uspjela ostvariti i izvan granica Hrvatske.

“Osim talijanskog Voguea, svakako moram uključiti onaj najdraži (jer je prvi) intervju za britanski Daily Mail na čak 15 stranica, zatim američki Allure te ABC News. Naravno, uz svoju inozemnu modnu agenciju”, pohvalila nam se jednom prilikom. , piše showbuzz.hr