Nakon što je nasmrt zatukla muža letvom, na njegovom je Facebooku objavljivala statuse pa ih sama lajkala

Nakon što je nasmrt zatukla muža letvom, na njegovom je Facebooku objavljivala statuse pa ih sama lajkala

FOTO:Ilustracija/Fotografija nema veze s događajem opisanim u tekstu.

Upravo su objavljeni novi, uznemirujući detalji jučerašnjeg ubojstva u Dubravi

Zagrebačka policija jučer je u kvartu Studentski grad u Dubravi pronašla tijelo  55-godišnjeg muškarca, a izvan stana i njegovu 59-godišnju suprugu. Ubrzo se pokazalo da je žena zatukla supruga, a potom se bacila kroz prozor s pet metara visine.

Trenutno se oporavlja na Jedinici intenzivnog liječenja u KB Dubrava, a predstojnik Klinike Toni Kolak je za Jutarnji kazao kako je njeno stanje stabilno. “Zadobila je frakturu lubanje, prijelom obje ruke i noge te kralješaka i zdjelice. Nadam se da će preživjeti”, rekao je.

Isti portal usto neslužbeno doznaje da su njene zdravstvene tegobe počele prije nekoliko godina. Tada joj je, pišu, u teškoj operaciji odstranjen dio hipokampusa, dijela mozga odgovornog za stvaranje memorije i kontrolu bijesa.

Objavljivala na njegovom Facebooku, lajkala sa svojeg?

Očevid je, pak, u stanu supružnika pokazao da je muškarac usmrćen udarcima drvenog predmeta po glavi. Jutarnji piše i da je supruga, u stanju psihičke rastrojenosti, nakon počinjenog zločina objavljivala statuse na Facebook profilu ubijenog supruga, a zatim sa svog Facebook profila lajkala te iste objave.

Navodno je cijelu noć s četvrtka na petak bila na Facebooku, sve do zore. Posljednje je promijenila svoju profilnu fotografiju u ružu.

Jutarnji piše kako je komunicirala u ime ubijenog muža, kako na Facebooku, tako i na njegovom mobitelu. Točno vrijeme smrti muškarca još nije poznato, ali će biti nakon obdukcije.