EKSKLUZIVNO: LUKA MODRIĆ OSTAJE S VATRENIMA I NAKON LIGE NACIJA! EVO ŠTO MU JE PONUDIO DALIĆ

EKSKLUZIVNO: LUKA MODRIĆ OSTAJE S VATRENIMA I NAKON LIGE NACIJA! EVO ŠTO MU JE PONUDIO DALIĆ

Iako će u rujnu proslaviti 38. rođendan, kapetan još ne planira oproštaj od hrvatskog dresa

Luka Modrić nastavlja s igranjem za hrvatsku reprezentaciju, i to neće biti samo na Final Fouru Lige nacija! Kapetan Vatrenih naći će se na popisu igrača za kvalifikacijske utakmice Europskog prvenstva s Walesom 25. ožujka i Turskom tri dana kasnije.

I ne samo to, Zlatko Dalić mu je ponudio da odigra prvi susret na Poljudu, a potom se vrati u Madrid, da ne mora putovati u Bursu imajući u vidu njegove obveze u Realu, međutim Modrić sam inzistira kako će igrati i s Turskom. Kad već ulazi u novi ciklus želi da to bude maksimalno.

Ništa dražega izbornik nije mogao čuti, jasno je koliko je Modrić važan i vrijedan reprezentaciji, zbog vrhunske igre i uloge vođe. Kladili bismo se da Hrvatska ne bi došla do bronce u Kataru kad ne bi bilo njega i još nekolicine koji su nametnuli pobjednički duh i osnažili vjeru igračima kako mogu napraviti sve što žele.

Ulazak u “projekt Njemačka” sugerira da se Modriću možemo nadati i na Euru 2024. godine. Koji prije toga treba izboriti, a sam je naglasio važnost i težinu prve dvije utakmice. Sve su konkretnije najave iz Reala da neće biti problema s njegovim novim ugovorom do ljeta 2024., a za pretpostaviti je da će nakon što ga potpiše potvrditi i daljnji itinerar s nacionalnom vrstom. Osim što se Dejan Lovren oprostio Vatreni će tako kompletni, u katarskom izdanju u novi izlučni ciklus. Zato ne očekujemo goleme izbornikove zahvate u popisu, uglavnom će to biti brončani kadar…, piše jutarnji list