Muškarac (56) jede samo hranu iz McDonaldsa kako bi izgubio kilograme

Muškarac (56) jede samo hranu iz McDonaldsa kako bi izgubio kilograme

Ne postoji čarobna namirnica, ne postoje čarobne vježbe, ne postoji čarobni tretman, a zaboravite i na vodu s limunom. Ako želite izgubiti kalorije, treba vam kalorijski deficit. Kroz dan morate unijeti manje kalorija nego što ih potrošite. Ili kroz tjedan, ili kroz mjesec… Ne mora biti na dnevnoj razini. Već smo pisali o liku koji je jeo isključivo pizzu kako bi izgubio kilograme, a sad imamo novog genijalca. I ne, ne mislimo to sarkastično.

Kevin Maginnis je 56-godišnjak koji je odlučio kroz sto dana jesti samo hranu iz McDonaldsa te pokazati kako s takvom prehranom može izgubiti kilograme. Zbog prezimena ga zovu Big Mac.

21. veljače je težio 108 kilograma. Odlučio je kako je to neprihvatljivo te je odlučio prihvatiti bizaran režim prehrane — kalorijski deficit, ali s omiljenom hranom iz McDonaldsa.

U jednom od videa je i sam istaknuo kako nije toliko važno što jedete već koliko jedete. I ne, ne jede samo salate u McDonaldsu ili jabuke (da, imaju i jabuke) već sve dolazi u obzir. Pa tako i deserti.

Svoj eksperiment dijeli na TikToku, misli kako će se tako više pridržavati samonametnutog procesa. U deset dana je već izgubio šest kilograma.