PERNARU SE OMAKLO PRIZNANJE PRAVOG RAZLOGA ODLASKA U ZAMBIJU: ‘DOBIO SAM LOVU ZA TO…’

PERNARU SE OMAKLO PRIZNANJE PRAVOG RAZLOGA ODLASKA U ZAMBIJU: ‘DOBIO SAM LOVU ZA TO…’

Ivan Pernar, nekadašnji saborski zastupnik i bivši član Živog zida, na Telegramu traži nekoga tko bi mu se pridružio u Zambiji, gdje je navodno otputovao kako bi svjedočio na sudu vezano za slučaj uhićenih Hrvata, koji se već mjesecima nalaze u Africi pod optužbom za trgovinu ljudima i krivotvorenje dokumenata.

Ivan Pernar ne može sakriti oduševljenje Zambijom. Prelijepa mu je zemlja, cijene su niske, a zadovoljan je i što vlast ne tolerira kriminal. Ipak, ondje se nalazi sam i sada je odlučio na Telegramu javno potražiti nekoga tko bi mu došao praviti društvo i usput dijeliti s njim troškove smještaja, čije noćenje dođe 45 dolara.

“Hrana je jeftina, jedini problem je karta koja do Lusake košta 1000 dolara. Ako tko želi doći i provesti mjesec dana u Zambiji, a ima 1000 dolara da si plati za avion, javite mi se u inbox. Ja vam refundiram 90 posto troška aviona kad sletite u Zambiju”, piše Pernar.

Kasnije je iznova pisao o toj temi, no ovoga puta je istaknuo da je od “nekoga dobio lovu” za put u Zambiju. Tko je u pitanju i zašto mu je financirao toliko skup put, nije precizirao.

“Pitao me jedan čovjek zašto nudim nekome da mu platim put do Zambije. Odgovor je sljedeći – dobio sam lovu baš za to i ja te novce ne mogu potrošiti ovdje osim da ih bacam i onda sam pozvao nekog od vas da mi se pridruži jer je gušt kada možeš podijeliti s nekim svoju sreću”, napisao je, među ostalim, Pernar, prenosi Direktno.hr.