Doris Pinčić Guberović potvrdila da čeka treće dijete: ”Točno je, svi se radujemo još jednom malom biću”

Doris Pinčić Guberović potvrdila da čeka treće dijete: ”Točno je, svi se radujemo još jednom malom biću”

Doris Pinčić Guberović otkrila je da je trudna sa svojim trećim djetetom, a ona i novi suprug Davor Guberović jedva čekaju prinovu.

Doris Pinčić Guberović potvrdila je sretne vijesti o kojima se već jednom prije šuškalo.

Za Gloriju.hr otkrila je kako je istina da je trudna sa svojim trećim djetetom, koje čeka s novim suprugom Davorom Guberovićem.

”Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće”, rekla je za Gloriju.hr.

Doris je sada u drugom tromjesečju, a o trudnoći se šuškalo i prije nekoliko mjeseci, kad je voditeljica i glumica rekla da to nije istina.

”Nije istina da sam trudna, molim vas imajte razumijevanja prema mojoj obitelji i djeci”, kratko je rekla Doris u listopadu prošle godine.

Sudbonosno da novom partneru Davoru Guberoviću izrekla je u studenom prošle godine, a par je odradio intimno vjenčanje kod matičara u Zagrebu. Vezu su potvrdili početkom 2022. godine.

Daruvarčanin Davor radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu, a spojila ih je ljubav prema planinarenju te su se zajedno prošle godine popeli na Kilimandžaro. Doris iza sebe ima brak s glazbenikom Borisom Rogoznicom, s kojim ima i dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu.

Boris i Doris bili su u braku od 2011. do 2020. godine, a o razlozima razvoda nikada se nisu oglasili., piše dnevnik.hr