Seks-bomba iz Australije vodi dva uspješna biznisa: svoju farmu i OnlyFans profil, evo što joj je draže

Seks-bomba iz Australije vodi dva uspješna biznisa: svoju farmu i OnlyFans profil, evo što joj je draže

Honey Brooks mlada je Australka iz Victorie koja vodi čak dva uspješna biznisa: svoju farmu i OnlyFans profil, piše Muški magazin.

Unatoč tome što njezin muž svakodnevno radi na terenima, zbog čega sva odgovornost vezana za brigu o farmi i njezinoj obitelji “pada” na Honey, ona se nalazi među 0,3 posto najpopularnijih kreatora OnlyFans sadržaja na svijetu.

FOTO: INSTAGRAM

“Naša farma me čini zauzetom s kravama, ovcama, kozama, kokoškama, psima i mačkama koje se nalaze na tom velikom imanju, ali novac koji stvaramo od farmerskog posla nije nam dovoljan za život. Zato ja naše prihode popunjavam OnlyFans platformom. Često sam jako usamljena u ovoj divljini, tako da svoje slobodno vrijeme koristim kako bih svoje obožavatelje upoznala bolje. Naravno, u tome svemu ne škodi to što mi stiže oko 9.500€ od prodaje “rančerskog” sadržaja”, tvrdi lijepa plavuša. 

FOTO: INSTAGRAM

Honey je objasnila da je njezina farma trenutno ipak samo hobi, jer životni stil nje i njezinog supruga većinski financira OnlyFans. 

Nadalje tvrdi da uživa i da je jako posvećena svom poslu u seks industriji i da radi na tome da joj je sadržaj uvijek jedinstven i svjež – kako bi njezini klijenti bili što zadovoljniji. Osim erotskih fotografija, Honey radi online seks sesije, pojedinačne pozive i nagradne igre. 

FOTO: INSTAGRAM

Ipak, kada ne radi na svojoj farmi ili na stvaranju novih materijala, Honey uživa u jahanju konja, vožnjama motociklom i putovanjima po Australiji sa svojom kućom na kolima. Trenutno je sa svojom obitelji na dugom putovanju, a već planira i svoju sljedeću avanturu, piše Muški magazin., prenosi slobodna dalmacija