Mladić (25) snimao i prenosio uživo kako automatom rešeta prometni znak!

Mladić (25) snimao i prenosio uživo kako automatom rešeta prometni znak!

Mladić (25) ispalio je rafal iz automatske puške na prometni znak u zagrebačkoj Dubravi, i to samo kako bi sve snimio i prenosio uživo na društvenoj mreži.

Prava je sreća da nitko nije stradao. Automatsku je pušku potomn odbacio u dvorište kuće kod prometnog znaka.

“Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“ te „Oštećenje tuđe stvari“.

Sumnja se da je na nezakonitom tržištu nabavio automatsku pušku marke crvena zastava s pripadajućim okvirom i streljivom te je 1. veljače u večernjim satima, objavio video, odnosno prijenos uživo na društvenoj mreži kako iz navedene puške ispaljuje više hitaca u prometni znak.

Riječ je o znaku za usmjeravanje prometa na području Dubrave. Tom prilikom je oštetio navedeni znak na način da je nastalo više rupa od streljiva. Potom je pušku iz koje je prethodno pucao odbacio u dvorište obližnje kuće.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu”, reli su u subotu u zagrebačkoj policiji., doznaje danica.hr