Dario i Petra otkrili kako im je prošla prva bračna noć: ‘Poslala me u svoju sobu, ali bit će bolje’

Dario i Petra otkrili kako im je prošla prva bračna noć: ‘Poslala me u svoju sobu, ali bit će bolje’

Dario je doktorici u zavjetima ponudio ‘Sex on the beach’, a njegova šala nije se svidjela mladenki niti njezinoj kumi, Oliveri Matijević koja je gledateljima poznata iz ‘Gospodina Savršenog’

Doktorica Petra Meštrić (29) i Dario Crnković (27) vjenčali su se u ‘Braku na prvu‘, a sada su otkrili i kako je prošla njihova prva bračna noć., pišu 24sata

– Ja sam završio u svojoj sobi, a ona u svojoj – započeo je Dario.

– Razumijem. Ipak će to gledati roditelji – nadodao je. 

FOTO: RTL

– Bilo mi je jako čudno. Nisam odmah ni primijetila da sam udana. Shvatila sam tek onda kada sam pogledala na prst. Dobila sam i poruku i pisalo je da je od moga muža – rekla je Petra koja nije skrivala osmijeh s lica pa dodala:

– Odlično je. Dobila sam super muža. Naspavala sam se – priznala je doktorica, a Dario ju je onda prekinuo:

FOTO: RTL

Petra je otkrila da je tek prvi dan i da je tako moralo biti.

– Večeras će biti druga priča – rekao je Dario.

Posebnu pažnju kod gledatelja, ali i okupljenih na vjenčanju privukli su Darijevi zavjeti, a koje je kasnije iskritizirala Petrina kuma Olivera Matijević, gledateljima poznata iz ‘Gospodina Savršenog‘.

– Da je meni neki dečko pročitao takve zavjete, okrenula bih se iste sekunde i otišla – rekla je Olivera priznavši da joj nije baš sjeo ni mladoženja, ali ni njegovo društvo.

Dario je Petri u zavjetima ponudio ‘Sex on the beach’.

– Ono u čemu sam jako dobar i što ti mogu ponuditi je jedan ‘Sex on the beach’ pa poslije toga jedan lagani ‘Orgazam’…što se koktela tiče – pokušao je biti humorističan barmen i koktel, no nije dobio reakciju kakvu je očekivao.