Majci zabranili pristup školi jer ima OnlyFans: ‘Pa snimam se da prehranim dvoje djece!‘

Majci zabranili pristup školi jer ima OnlyFans: ‘Pa snimam se da prehranim dvoje djece!‘

Fotografije i snimke prikazuju Victoriu Triece (31) u donjem rublju i zagrljenu s drugom oskudno odjevenom ženom u krevetu

Victoria Triece (31) podnijela je tužbu protiv školskog odbora nakon što su joj zabranili dolazak u školu i na školske izlete zbog toga što ima OnlyFans. Majka tvrdi da je upravo uzdržavanje dvoje djece glavni razlog zbog kojeg radi na internetskoj stranici za odrasle, može zaraditi, a nije osuđena na posao od 9 do 17 sati, prenosi Daily Mail.

Triece, koja na Instagramu ima gotovo 150 tisuća pratitelja, 272 tisuće na TikToku i još 32 tisuće na Twitteru, tužila ih je zbog kršenja njezinih prava na slobodu govora, slobodnog okupljanja i prava na privatnost. Osnovna škola Sand Lake zabranila joj je volontiranje nakon što je tamo provela pet godina i prošla sve potrebne provjere.
– Bila sam ponižena, a ne bih trebala biti. Nitko ne bi trebao biti zabrinut zbog nečega što radi drugi roditelj. Volim provoditi vrijeme sa svojom djecom i imam odličan odnos s drugim roditeljima i učenicima, rekla je Triece.

Triecein odvjetnik Mark NeJame rekao je da se školski odbor ponaša kao ‘moralna policija‘ i usporedio ga s roditeljem koji vara svog supružnika. – Znači li to da roditelji i učitelji koji su prekršili svoje bračne zavjete ne smiju biti u blizini djece, je li to nemoralno?, rekao je odvjetnik.

FOTO: INSTAGRAM

Naveo je da Triece zna druge roditelje u okrugu Orange koji su također na OnlyFansu i da je većina podupire. Fotografije i snimke prikazuju Triece u donjem rublju i zagrljenu s drugom oskudno odjevenom ženom u krevetu. Majka tvrdi da se, dok je radila u školi, nikad nije nedolično ponašala.

Seksualna radnica pomagala je u organiziranju razrednih zabava i s laboratorijskim zadaćama starijeg sina, za što je rekla da je to htjela raditi otkako je postala majka. Ogorčena je zabranom jer se trudila biti kao i njena majka koja je za nju radila isto dok je bila dijete.

Više pročitajte u jutarnjem