Knoll na plaži pokazala isklesanu liniju, pratitelji očarano komentirali: ‘Vatra u vodi‘

Knoll na plaži pokazala isklesanu liniju, pratitelji očarano komentirali: ‘Vatra u vodi‘

U novoj snimci postavljenoj na Instagramu, Knoll se može vidjeti kako gleda u more dok joj valovi udaraju o noge

Ivana Knoll očarala je pratitelje novom Instagram objavom za koju se skinula u minijaturni bikini i pokupila brojne pohvale. Objava je zaradila 288 tisuća lajkova i više od dvije tisuće komentara. Obožavatelji su je nazvali dokazom da bog postoji i poručili joj da je ovim prešla na sljedeću razinu., prenosi jutarnji list

IVANA KNOLL/INSTAGRAM

Manekenka se proslavila tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva kad je pažnju privukla svojim odjevnim kombinacijama na utakmicama gdje je bodrila Hrvatsku. Stekla je i popularnost na društvenim mrežama te sad 3,6 milijuna ljudi na Instagramu prati njezin sadržaj.

U novoj snimci postavljenoj na Instagramu, Knoll se može vidjeti kako gleda u more dok joj valovi udaraju o noge. Njezina stražnjica u prvom je planu u oskudnom crnom kupaćem kostimu, zatim se okrene i pogleda u kameru. Knoll je u opis stavila emotikon koji namiguje.

IVANA KNOLL/INSTAGRAM

Krenuli su se nizati brojni komplimenti na račun njenog izgleda. Opisali su je “vatrom u vodi”, a jedan je korisnik napisao da je njena objava vrlo važna za čovječanstvo. Knoll svoje obožavatelje redovito časti raskošnim sadržajima otkako je otišla u SAD, nakon što je bodrila rodnu Hrvatsku tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru.

Tijekom prosinca njen je profil na Instagramu pregledan gotovo milijardu puta, a ranije ovog mjeseca snimljena je s reperom Drakeom. U međuvremenu, za vrijeme jednog od intervjua priznala je da je bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji boksač Wladimir Klitschko njezina slavna simpatija i idealan muškarac.

IVANA KNOLL/INSTAGRAM