Elli Dvornik Instagram ponovno uklonio fotke: ‘Nemam gaće’

Elli Dvornik Instagram ponovno uklonio fotke: ‘Nemam gaće’

Na posljednjim fotografijama sa snimanja koje je objavila, a koje su uklonjene od strane Instagrama, Ella je pozirala samo u kratkoj ljubičastoj jaknici i tenisicama

Influencerica Ella Dvornik (32) na Instagram profilu s pratiteljima već neko vrijeme dijeli fotografije s novog snimanja. Pozirajući u seksepilnim odjevnim kombinacijama, Ella je privukla pažnju brojnih korisnika, ali i samog Instagrama koji joj je već drugi put uklonio fotke s profila. 

Na posljednjim fotografijama sa snimanja koje je objavila, a koje su uklonjene od strane Instagrama, Ella je pozirala samo u kratkoj ljubičastoj jaknici i tenisicama. 

– Imam gaće. Šalim se, nemam – napisala je uz fotke. 

nfluencerici je ubrzo stigla poruka Instagrama kako je objava uklonjena s profila, a ona je onda i to podijelila s pratiteljima. 

– E jeb* ga. Od sada samo gulaš i legići. Uzet ću ovu prijavu kao kompliment – poručila je. 

https://delivery.adrecover.com/recover.html
24sata

Podsjetimo, Ella je nedavno objavila crno-bijele fotografije koje su također uklonjene. Obje su bile crno-bijele. Na jednoj Ella pozira sjedeći na podu naslonjena na zid te s jednom rukom prekriva gole grudi, dok na drugoj stoji leđima okrenuta prema kameri, čime je istaknula tetovažu koja joj se nalazi na leđima., prenose 24sata