VIDEO ! Vidović Krišto u Čistoći: ‘Hvala od srca vrijedni ljudi. Ganuta sam. Stavite uvjet da smijenite Vića’

VIDEO ! Vidović Krišto u Čistoći: ‘Hvala od srca vrijedni ljudi. Ganuta sam. Stavite uvjet da smijenite Vića’

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto stigla je jutros na Radničku cestu 82 kako bi radnicima Čistoće pružila podršku.

Sve je snimila i objavila i na svom Facebook profilu. Ušetala je ponosno s rukom u zraku i krenula pozdravljati sve prisutne uz riječi “Vi ste nevjerojatni”.

Započela je tad s govorom.

“Vrijeme je da se mi Hrvati odupremo cijeloj ovoj nepravdi i lopovluku i zato radnicima Čistoće hvala od srca – pravi, vrijedni ljudi. Ganuta sam vašom hrabrošću i vašom ustrajnošću. Svaki čovjek ima pravo na poštenu plaću. Ako itko radi nešto konkretno u ovom gradu i u ovoj državi to ste vi. Imate pravo na dostojanstven život, na plaću kakva se i pristoji za posao koji radite”, poručila im je pa dodala:

“Pogledajte svoje kolege u Hamburgu, u Beču, u Münchenu, u Pragu – imaju veće do četiri puta plaće od vas, a cijene su im iste ili niže nego u Hrvatskoj. Što vam govori Tomašević i njegovi nesposobni radnici – nemaju love? To je laž. Novaca ima, neka prestanu krasti na svim razinama, od gradskih, lokalnih do državnih i bit će dostatno za sve.”

U trenutku njenog govora prolaze građani pored zagrebačke Čistoće i u znak podrške krenu trubiti u svojim automobila, a ona kaže: “To je Hrvatska.”, prenosi danas.hr