Detalji užasne nesreće kod Bjelovara: Poginuli vozač koji je pronađen u krošnji drveta imao je samo 16 godina

Detalji užasne nesreće kod Bjelovara: Poginuli vozač koji je pronađen u krošnji drveta imao je samo 16 godina

Izlaskom iz blagog zavoja ulijevo izgubio je nadzor nad vozilom tako da je u nastavku vožnje udario vozilom u betonski most te se nakon nekontroliranog kretanja osobni automobil zaustavio na metalnoj dvorišnoj ogradi, piše Policijska uprava bjelovarsko – bilogorska.

U nedjelju 22. siječnja oko 19,00 sati u Velikom Korenovu, 16-godišnjak je bez položenog vozačkog ispita upravljao osobnim automobilom Volkswagen zagrebačkih registracijskih oznaka iz pravca Narte u pravcu Velikog Korenova.

Izlaskom iz blagog zavoja ulijevo izgubio je nadzor nad vozilom tako da je u nastavku vožnje udario vozilom u betonski most te se nakon nekontroliranog kretanja osobni automobil zaustavio na metalnoj dvorišnoj ogradi.

U prometnoj nesreći 16-godišnjak je na mjestu događaja smrtno stradao.

Očevid prometne nesreće obavila je zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz pomoć policijskih službenika te je naložila obdukciju preminule osobe. Navedena dionica ceste bila je zatvorena za prometovanje od 20.05 do 23.25 sati, a promet se u to vrijeme odvijao okolnim pravcima.

U vezi prometne nesreće slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Preminuli 16-godišnjak je prva poginula osoba ove godine na prometnicama Bjelovarsko – bilogorske županije, piše policija.

Vozač je izletio kroz vjetrobransko staklo. Tijelo mu je pronađeno na krošnji stabla ispred kuće. Ostao je na mjestu mrtav. Automobil je uništen gotovo do neprepoznatljivosti, pisao je jučer bjelovar.live.