VIDEO U Fini u centru Zagreba usred dana od 15 šaltera radio samo jedan

VIDEO U Fini u centru Zagreba usred dana od 15 šaltera radio samo jedan

JEDAN Zagrepčanin snimio je prošlog tjedna situaciju u poslovnici Fine usred radnog dana, a na kojoj se vidi kako je od 15 šaltera otvoren samo jedan. Snimku je objavio Telegram, koji piše da je snimljena u Smičiklasovoj ulici 3. siječnja u 11:44. 

Iz Fine su na Telegramov upit odgovorili kako su se baš tada odvijala “povremena ažuriranja aplikacija, što je uzrokovalo kraće zastoje”. Na dodatni upit kako to da je ažuriranje spriječilo rad na šalterima, a jedan je ipak bio otvoren za građane, iz Fine kažu:

“Odmah po prestanku ažuriranja, odnosno početku rada aplikacije, naši zaposlenici su nastavili sa zaprimanjem klijenata, kojima smo zahvalni na strpljenju i razumijevanju.” Dodali su kako su se obavljala dodatna ažuriranja zbog uvođenja eura, što je “za cijeli sustav bio izrazito kompleksan i zahtjevan posao”. Tvrde i da su obavijestili korisnike da bi zbog uvođenja eura moglo doći do zastoja.

Pod kategorijom Novosti na Fininim web stranicama za 3. siječnja stoji samo objava u kojoj ističu kako je savjetnica Uprave Gordana Soldo u središnjem Dnevniku HTV-a objašnjavala kako je “struktura eura drugačija od strukture kune”. Nema obavijesti ni upozorenja za građane.