Grmoja: Jadno je ovo gaženje Nataše Tramišak, a još je jadnija Anušićeva šutnja nakon što je Plenković s njim obrisao pod prostorija HDZ-a na Trgu žrtva fašizma

Grmoja: Jadno je ovo gaženje Nataše Tramišak, a još je jadnija Anušićeva šutnja nakon što je Plenković s njim obrisao pod prostorija HDZ-a na Trgu žrtva fašizma

Mostov Nikola Grmoja oglasio se na fb-u oko rekonstrukcije Vlade:

“Jadno je ovo gaženje Nataše Tramišak preko neimenovanih HDZ izvora u medijima gdje je se želi prikazati kao nekakvu paranoidnu luđakinju.

A još je jadnija Anušićeva šutnja nakon što je Plenković smjenom Tramišak s Anušićem obrisao pod prostorija HDZ-a na Trgu žrtva fašizma”, napisao je Grmoja u postu.

U ranijoj objavi osvrnuo se na na sinoćnje Otvoreno HRT-a:

“Kaže Nino sinoć u Otvorenom, sve je isto samo njega nema i to je najbolja dijagnoza Plenkovićevog HDZ-a koji je bježao od onog Sanaderovog pravomoćno osuđenog i uvjeravao javnost da je ovo novi HDZ da bi se na kraju uoči svog konačnog sloma vratio njegovim kadrovima.

Četvorka kumova i dalje drma HDZ-om i Hrvatskom. Branko Bačić, Kalmeta preko Erlića, Šeks i na čelu Ustavnog suda Šeparović. A broj afera i rasprostranjenost korupcije je veća nego u Sanaderovo doba.

Osim toga provodi se ista anacionalna politika kojoj smeta sve što ima veze s hrvatskim identitetom i suverenošću. Nagurao nam se euro u najgorem trenutku, u jeku inflacije zbog čega će nastradati standard hrvatskih građana.

Kao i u vrijeme nametanja suludih epidemioloških mjera zbog koje i danas trpi naše i europsko gospodarstvo, jedini smo klub koji se u cijelosti tome suprotstavio i glasao protiv uvođenja eura u ovom trenutku.

Most ostaje kao utvrda koja čuva i bori se za pravednost, slobodu, suverenost, ali i naše obitelji.

To su vrijednosti koje su očuvale ovaj narod i vrijednosti koje ćemo ustrajno braniti i promicati, piše Grmoja na fb-u.