ESTRADNI RAT ! Zaratili Vlatka Pokos i Mladen Grdović…

ESTRADNI RAT ! Zaratili Vlatka Pokos i Mladen Grdović…

Nakon što je svojim komentarima uzburkala brojne vode, vijest kako je Vlatka Pokos ostala bez svog kolumnističkog  angažmana na Storyju, uzburkao je mnoge vode.

No, malo nakon tog članka, Pokos se nezadovoljno obratila jer je vidjela ranije članke u kojemu smo pisali o “uzvratnoj paljbi” Mladena Grdovića, nakon što ga je Pokos napala zbog toga što popularni pjevač ne želi plaćati alimentaciju za svoju kćerku.

“Mene je sram što zlostavljačice djece, a kako smo čitali, i starijih muškaraca dobivaju medijski prostor da iz dosade pljuju po javnim ljudima jer jedino tako mogu doći u novine; pljuvanjem i lažima jer druge zanimacije nemaju. Gospođo Pokos, nađite si posao od kojeg ćete pošteno živjeti, a to nije tračanje i pljuvanje ljudi koje ste žicali za duet, a kad ga niste dobili, sad se osvećujete lažima”, komentirao je Grdović u svojoj prvoj reakciji na Vlatku Pokos krajem prošle godine. Nakon toga, početkom 2023. godine, Grdović je ponovno govorio o Vlatki u intervjuu za 7dnevno.

“Nemam se što s njom čuti. Nikad joj ništa u životu nisam učinio, uvijek sam joj dobro sugerirao. Odjednom sam vidio da sve živo napada i rekao sam sto posto ću i ja doći na red. Tako mi je bilo malo čudno, jer tako licemjerno učiniti svakom iza leđa, ja to ne bih ni za kakav novac na svijetu. Kolege trebaju hvaliti jedni druge”, rekao je te smo ga dalje upitali:

* Ima li, po vašem iskustvu, često takvih situacija na estradi da se kolege tako napadaju?

“Ne. Ja ne znam što bih joj rekao kad je vidim. Najradije joj ne bih ništa rekao. Najradije bih okrenuo glavu. A ovo što je ona napravila spajam već s nekim ludilom. To nije normalno od jedne žene da ulazi u tuđe živote, kako pjevaju naši tamburaši. Prije, koliko je znam, a dugo godina je znam, više od 30 godina, po mom mišljenju ona nije bila loša. Bili smo zajedno u Australiji, nekoliko puta u Njemačkoj, uglavnom smo radili svi zajedno. Vodio sam je i u Kanadu, u Toronto”, otkrio je Grdović.

A pitala vas je i za duet?

“Je. Pitala je uvijek kad ćemo duet, kad ćemo duet… Mislim da ovo ide ciljano za svakog da ga proziva. Pa eto sad je već prozvala 20 njih. Kroz to i naše reprezentativce, pjevače, nema koga nije prozvala”, otkrio je legendarni pjevač. Nekoliko dana nakon objavljenog intervjua, Vlatka Pokos komentirala je za Zagreb info. njegove navode.

“Trebali ste me kontaktirati kad je Mladen Grdović ružno i lažljivo govorio o meni”, rekla je Pokos dodajući da je u tekstu njegova karijera lijepo nahvaljena i s time se slaže.

Međutim, neke od Grdovićevih navoda, odlučno je demantirala.

“Nikad u životu ga nisam ozbiljno tražila duet jer, kao što znate, to nije moj glazbeni izričaj niti stil. Mladen Grdović mene nikad u životu, niti karijeri nije nikud ‘vodio’. Nastupali smo na istim koncertima još u doba kad sam ja pjevala u Srebrnim Krilima. Za njegovo dobro, bolje da se ne prisjetimo nekih incidenata koje je izazvao, vezano uz alkohol”,  komentirala je Pokos prisjećajući se svojih iskustava s popularnim pjevačem.

Žao joj je i što nije bilo više govora u tom intervju o uskrati alimentacije njegovoj kćeri.

Podsjetimo, Grdović je ranije dao svoje viđenje te situacije i to na Općinskom sudu koji je prihvatio njegove argumente.

Tada je 64-godišnji pjevač rekao kako mu je smanjena zarada, narušeno zdravstveno stanje, a njegova 19-godišnja kćerka uz to ima i posao, pa je alimentacija, po odluci suda, sa 3750 kuna mjesečno pala na svega 1000 kuna mjesečne potpore.

Pokos je također istaknula i kako je u svojim osvrtima na Grdovića, komentirala javno dostupne podatke.

“Mladen bi nakon tako duge karijere morao znati da je svaka javna osoba podložna sudu i javnosti i da joj je smanjeno pravo na privatnost”, zaključila je Pokos u odgovoru za Zagreb.info.