Muškarac uhvatio ženu tijekom seksa s mladim susjedom: ‘Otišao sam vidjeti je li sve u redu i vidio ih. Što da radim?‘

Muškarac uhvatio ženu tijekom seksa s mladim susjedom: ‘Otišao sam vidjeti je li sve u redu i vidio ih. Što da radim?‘

Više od 50 posto zauzetih ljudi priznalo je da su barem jednom prevarili svog partnera. Ili su bili prevareni. Iako se neki odnosi uspiju oporaviti od izdaje, drugima nevjera nepovratno uništi odnos. Jedan čovjek, kojeg je supruga prevarila s mladim susjedom svoju priču je povjerio kolumnistici The SunaDeidri – kako bi dobio savjet. 

“Ja sam 38-godišnji muškarac, a moja supruga ima 36 godina. Oženjeni smo dvije godine, ali živimo zajedno već pet godina. Naši susjedi su u pedesetima, i dobro se slažu s nama. Njihov sin ima 19 godina i jako je tih, od njega jedva možete izvući kimanje glavom u prolazu.”, započeo je.

Objasnio je kako je mladić počeo provoditi vrijeme s njegovom suprugom, jer joj je trebala pomoć s laptopom.

“S obzirom na to da se zbog fakulteta kojeg pohađa razumije u kompjutore, kada se pokvario laptop moje supruge predložio sam joj da se njemu obrati za pomoć. Kada sam je vidio nakon pola sata rekla mi je da mu je odnijela laptop na popravak. Sljedeći tjedan je pozvao da dođe kod njega, pretpostavio sam da ga je otišla pokupiti. Nije je bilo, činilo se, godinama. Kada se vratila rekla je da popravak još nije gotov i djelovala je usplahireno. Ipak, nisam previše ulazio u detalje”.

Kada je ovu ženu mladi susjed opet pozvao da svrati, njezin suprug je osjetio da nešto nije u redu. Odmah je krenuo prema susjedovoj kući, gdje je imao što za vidjeti…

“Nakon tri dana, susjed je opet pozvao kod sebe. Njegovi roditelji tada su bili na putovanju pa me mladićev otac zamolio da tu i tamo “bacim oko” na kuću. Supruge mi nije bilo već sat vremena pa sam otišao povjeriti jeli sve uredu. Kada sam ušao u dvor i približio se prozoru, ugledao sam ih: Moja supruga i on – zajedno na kauču. Bio sam shrvan.”, piše The Sun.

Iako nije reagirao kada ih je ugledao već je samo otišao s ‘mjesta zločina‘, kada je njegova supruga došla doma – znala je da je uhvaćena: 

“Zgrožen sam otišao natrag doma i sjeo za kuhinjski stol s glavom u rukama. Moja žena je znala da je uhvaćena čim se vratila. Izmišljala mi je svakojake izlike i završila je svoju aferu. Pokušavamo popraviti naš odnos i brak, ali kako ću joj ikada opet vjerovati? Potpuno me ponizila.”, završio je svoju ispovijest i zatražio savjet.

Deidra je razočaranom muškarcu pojasnila da oporavak od prevare traje neko vrijeme. Predložila mu je kako može popraviti kvalitetu odnosa kojeg ima sa svojom suprugom, ali i kako da sazna što ju je dovelo do želje za drugim muškarcem.

“Nemoj podcijeniti razinu šoka koju si doživio kada si ugledao svoju suprugu s drugim muškarcem. Porazgovaraj s njom, pitaj je zašto ju je privukao, kako se osjeća o vašem seksualnom životu i misli li da je tretiraš dobro. Ako oboje želite spasiti vaš brak, morate biti jako iskreni i posvećeni jedno drugome. Slušaj je pažljivo i sve će ti biti jasno.”, napisala je. , prenosi slobodna dalmacija