Grdović iz duše opleo po Vlatki! ‘To nije normalno od jedne žene, a vodao sam ju po Kanadi, Australiji,…

Grdović iz duše opleo po Vlatki! ‘To nije normalno od jedne žene, a vodao sam ju po Kanadi, Australiji,…

Zadarski kantautor i pjevač Mladen Grdović u glazbi je od malih nogu. Kao autor brojnih tekstova i glazbe te interpretator odnio je pobjedu na nizu festivala na kojima je sudjelovao, a sudjelovao je na njih četrdesetak. Njegovi albumi prodani su u više od 2,5 milijuna primjeraka, a i danas u 65. godini radi i stvara punom parom. U intervjuu za 7dnevno osvrnuo se na svoju veliku svađu s Vlatkom Pokos u javnom prostoru.

Rekao je kako se nije čuo s njom nakon toga i izgladio stvar.

“Nemam se što s njom čuti. Nikad joj ništa u životu nisam učinio, uvijek sam joj dobro sugerirao. Odjednom sam vidio da sve živo napada i rekao sam sto posto ću i ja doći na red. Tako mi je bilo malo čudno, jer tako licemjerno učiniti svakom iza leđa, ja to ne bih ni za kakav novac na svijetu. Kolege trebaju hvaliti jedni druge”, rekao je kako je on doživio napad na njega koji se stigao od Vlatke Pokos u njezinoj kolumni.

Otkrio je i kako bi reagirao da ju sretne na ulici.

“Ja ne znam što bih joj rekao kad je vidim. Najradije joj ne bih ništa rekao. Najradije bih okrenuo glavu. A ovo što je ona napravila spajam već s nekim ludilom. To nije normalno od jedne žene da ulazi u tuđe živote, kako pjevaju naši tamburaši. Prije, koliko je znam, a dugo godina je znam, više od 30 godina, po mom mišljenju ona nije bila loša. Bili smo zajedno u Australiji, nekoliko puta u Njemačkoj, uglavnom smo radili svi zajedno. Vodio sam je i u Kanadu, u Toronto”, kazao je Grdović u intervjuu za portal zagreb.info.hr.

“Pitala je uvijek kad ćemo duet, kad ćemo duet… Mislim da ovo ide ciljano za svakog da ga proziva. Pa eto sad je već prozvala 20 njih. Kroz to i naše reprezentativce, pjevače, nema koga nije prozvala”, zaključio je ovim riječima temu svađe s poznatom pjevačicom i voditeljicom, piše zagreb.info.hr.