PONOVO SE POJAVIO PERNAR SE OGLASIO, POSVETIO OBJAVU BIVŠOJ: NIJE ZLO OD ŽENE, ZATO MI JE I DALJE NA PROFILNOJ

PONOVO SE POJAVIO PERNAR SE OGLASIO, POSVETIO OBJAVU BIVŠOJ: NIJE ZLO OD ŽENE, ZATO MI JE I DALJE NA PROFILNOJ

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar poprilično je aktivan na društvenim mrežama, gdje je u četvrtak otvoreno progovorio o odnosu sa svojom bivšom suprugom Viktorijom Migalić. Pernarovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti. 

“U vrijeme kulture otkazivanja postalo je normalno izbrisati ljude iz javnog prostora. Danas si tu, ban, sutra te više nema. Ne postojiš, izbrisan si, to se dogodilo s mojom stranicom koju je pratilo vas 300.000. Međutim, ja nikad nisam otkazivao ljude, osobe iz života s kojima bih se u miru razišao nikad nisam brisao, kao ni lijepa sjećanja koja sam s njima imao.

Nisam pobornik kulture otkazivanja i zbog toga je, i dvije godine nakon razlaza s bivšom Victoria Migalic, i dalje njena slika s našim sinom na mom profilu. Meni je to lijepo sjećanje na vrijeme kada je napravljena i koje smo zajedno proveli. Moj život se nastavio kao i njen, ali zar bih ja sad trebao izbrisati tu fotografiju? Poništiti sjećanje, staviti neku drugu sliku ne zato što mi je druga ljepša, nego samo zato što ona nije na njoj, iz osvete, da bih drugima pokazao da ona više nije tu?

Sustav nas uvjerava da bismo, zato neki kad se raziđu s bivšima, brišu zajedničke slike i te osobe iz svojih života kao da nikad nisu postojale. To je kultura otkazivanja u svom punom sjaju. Znale bi me druge žene pitati zašto si na profilnoj s njom ako niste zajedno, ja bih odgovarao: ‘Zato što mi je ta slika lijepa i zato što me na vrijeme s njom vežu samo lijepa sjećanja.’

Smatram da je Viktoria dobra osoba jer kad stavim sve njene mane na jednu stranu, ona dobra strana prevladava jer nije zlo od žene, sve se s njom može lako dogovoriti, nema problema koji se s njom ne može riješiti. Razišli smo se, idemo dalje i sve pet. Dragi ljudi, želim vam svako dobro, prvom prilikom kad budem imao bolju sliku od te, stavit ću je, do tad neka ostane”, napisao je Pernar na Facebooku.